Kasımpaşa: 2 - DG Sivasspor: 0

Kasımpaşa: 2 - DG Sivasspor: 0

Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Ev sahibi ilk yarıda attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İstanbul ekibinin teknik direktörü Fuat Çapa; Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Haddadi, Aytaç Kara, Bistrovic, Anıl Koç, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Thelin ilk 11'ini sahaya sürdü.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Claudemir, Hakan Arslan, Fajr, Erdoğan Yeşilyurt, Gradel, Yatabare 11'ine şans verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kasımpaşa, 6. dakikada muhteşem bir golle öne geçti. Serbest vuruşta topun başına geçen Hajradinovic, kaleci Samassa'yı çaresiz bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 17. dakikasında Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Sivasspor savunmasının uzaklaştırmadığı topun ardından Anıl'ın pasıyla şut şansı yakalayan Aytaç Kara, düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı.

80. dakikada Sivasspor gole çok yaklaştı. Robin Yalçın'ın ortasında Caner'in müsait pozisyondaki kafa vuruşunu kaleci Ertuğrul muhteşem bir kurtarışla karşıladı ve gole izin vermedi.

Bu sonucun ardından oynadığı son 8 maçtaki 2. galibiyetine ulaşan Kasımpaşa, puanını 25'ye çıkardı. Üst üste 3. puan kaybını yaşayan Sivasspor ise haftayı 24 puanla kapattı.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Aytemiz Alanyaspor: 4 - MKE Ankaragücü: 3
Fenerbahçe: 3 - Hes Kablo Kayserispor: 0

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
İstanbulspor: 1 - Adanaspor: 0
Altınordu: 2 - Menemenspor: 4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler