Kastamonu'da plajda güneşlenen kadını dozer ezdi

Kastamonu'da plajda güneşlenen kadını dozer ezdi

Kastamonu’da bir süredir uzak kaldığı memleketine dönen Nergiz Acar, kemik ağrıları için güneşlenirken sahilde temizlik yapan dozerin altında kalıp can verdi.

KASTAMONU’daki bir olay, Türkiye’de hayatın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Eşinin vefatı sonrası bir süre farklı yerlerde yaşayan Nergiz Acar (65), Abana’ya döndü.

KEMİK AĞRILARINA İYİ GELSİN DİYE GÜNEŞLENMEK İSTEDİ

Abana gazetesinin haberine göre; yaşlı kadın, önceki gün ilçedeki 6 kilometrelik sahile gitti.

Kemik ağrılarını dindirmek için biraz güneşlenmek isteyen Acar, kumlara uzandı.

Bu sırada temizlik için sahile giren Devlet Su İşleri’ne ait dozerin sürücüsü, fark etmediği Acar’ın üzerinden geçti.

nergiz-acar-abana-kastamonu-temmuz-2025-resim-02.jpg

Çevredekilerin çığlıklarını duyup durduğunda çok geçti... 15 tonluk dozerin ezdiği kadın, hayatını kaybetti.

İş makinesi operatörünün fark etmeyerek ezdiği kadının hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi.

İş makinesi operatörü T.Ş.G.'nin polis tarafından gözaltına alındığı, tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevkedildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum