Kastamonu’da silahlı çatışma: 2 ölü, 2 yaralı

Kastamonu’da silahlı çatışma: 2 ölü, 2 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Meydanı’nda bir kahvehane önünde başlayan sözlü kavga daha sonra silahlı çatışmaya dönüştü. İddialara göre H.Ö. isimli şahıs daha önceden husumetli olduğu söylenen Mehmet Karaoğlu (Kosavalı), Murat Pehlivan ve Volkan Karakoyun isimli kişiler ile girdiği tartışma sonucunda tabancayla ateş etti.

Olay sonrasında yaralanan şahıslar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Karaoğlu (Kosavalı) ve Murat Pehlivan kurtarılamadı. Olayda yaralanan Volkan Karakoyun yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ayrıca olay sırasında orada bulunan İ.T. isimli kişi seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu yaralandı. Polis ekipleri olay sonrasında kaçan H.Ö. isimli zanlıyı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyet Güçleri Tosya Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme başlattı.

kastamonu-silahli-catisma-tosya-resim-08.jpgTosya Cumhuriyet Meydanı'nda çıkan silahlı çatışmada kurşunlara hedef olarak yaşamlarını yitiren Mehmet Karaoğlu (Kosavalı) ve Murat Pehlivan (solda)...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler