Kastamonusporu taraftarlar idare edecek!

Kastamonuspor'u taraftarlar idare edecek!

Komşu il Kastamonu'nun 3. ligde mücadele

eden profesyonel takımı Kastamonuspor'u taraftarlar idare edecek!

Yönetim kurulu seçilmesi için 45 günde 2 kez genel kurulu yapılan, ancak kimsenin talipli olmaması nedeniyle de kapanma riski yaşayan Kastamonuspor'un yönetimine taraftarlar derneğinin hazırladığı liste seçildi.

Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı'nın girişimleri sonucunda arasında dernek üyeleri ve taraftarların yer aldığı Levent Özbek'in ekibi yönetime geldi.

Özbek, yaptığı açıklamada, kulübün kapanmasına gönüllerinin razı gelemeyeceğini belirterek, böyle bir oluşuma gittiklerini söyledi. Yönetime seçilirken eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, vali ve belediye başkanından destek aldıklarını belirten Özbek, kulübü daha iyi yerlere getirmek istediklerini kaydetti.

Öte yandan, eski yönetimin hesapları üyeler tarafından oybirliğiyle ibra edilirken, kulübün 2010-2011 sezonu için tahmini bütçesi de 2.5 milyon lira olarak belirlendi.

Kastamonuspor Kulübü'nün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Levent Özbek, Hüseyin Yazıcı, Satılmış Ayar, Yaşar Kömürcü, Seyfi Aşkaroğlu, Turan Çevik, Özgür Özbek, Ferhat Ülger, Niyazi Köleoğlu, Haydar Topçu, Onur Beşel, İsmail Kara, Abdullah Aytekin, Timur Sabır ve Nahit Tingiroğlu.

Yönetim kurulu kendi arasında ayrıca görev dağılımı yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler