Kayınpederinin öldürdüğü gelinin cesedi bulundu

Kayınpederinin öldürdüğü gelinin cesedi bulundu

Çankırı Merkez'e bağlı Dedeköy'de dün, annesinin mezarı başında 'intihar' etmiş şekilde bulunan Doğan Çalışkan'ın 3 gün önce kaçırdığı gelini K.K'nın cansız bedeni gün boyu aramalar sonucu Dedeköy ile Karadayı köyleri arasında tarlada bulundu.

Çankırı Merkez'e bağlı Dedeköy'de yaşanan garip ama bir o kadar da iğrenç olaylar zinciri bugün jandarmanın bölgede yaptığı yoğun arama faaliyetleri sonucu yeni bir cesetle farklı bir hal almaya başladı.

Edinilen bilgilere göre Dedeköy'de yaşayan Doğan Çalışkan, oğlu Ö.Ç ile imam nikahlı K.K ile uzun süredir birlikte olmuş. Oğlu Ö.Ç'nin de yaşanan olaylardan haberdar olması sonucu, geride bıraktığımız salı akşamı gelini K.K'yı silah zoruyla beraberinde götüren Doğan Çalışkan, gece süresince oğlunu ve eşini arayarak gelinini öldüreceğini söylüyor. 

Doğan Çalışkan'ın bu söylemlerine karşılık çarşamba günü saat 11:00 sularında Dedeköy mezarlığında annesinin kabri üzerinde cansız bedenine ulaşılmıştı. Ancak beraberinde götürdüğü gelini K.K'dan henüz bir haber alınamamıştı.

JANDARMA VE DEDEKÖYLÜLER GÜN BOYU ARAMALARA KATILDI

Bugün sabah saatlerinden itibaren jandarma ve Dedeköylüler bölgede yoğun bir arama çalışmasına katılarak kaçırılan imam nikahlı gelin K.K'nın izini sürdüler.

Yapılan arama çalışmaları sonucunda akşam saatlerinde Dedeköy ile Karadayı köyleri arasında Doğan Çalışkan'ın babasına ait tarlada gömülü olarak kaçırılan bir çocuk annesi gelin K.K'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda K.K'nın cansız bedeni gömülü bulunduğu yerden çıkartılarak Ankara'ya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Talihsiz gelin K.K'nın başından tek kurşunla öldürüldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler