Kayıp üniversiteli ölü bulundu

Kayıp üniversiteli ölü bulundu

'Hadi beni al Karadeniz' diye not bırakan öğrencinin cesedi kıyıya vurdu...

Trabzon'da bir hafta önce not bıraktıktan sonra kaybolan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisinin cesedi, Karadeniz sahilinde bulundu.
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Akçaabat ilçesi Yıldızlı beldesindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yakınında, sabah saatlerinde deniz kenarında ceset gören vatandaşlar, durumu jandarma ve polise bildirdi.
 
Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısınca yapılan incelemede, üzerinde herhangi kesici alet ya da darp izi bulunmayan cesedin, geçen hafta kaybolan KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencisi Orhan Burak Atasoy'a (21) ait olduğu anlaşıldı.

Vücudunda suda kalması nedeniyle oluştuğu sanılan morluklar bulunan, yakınlarınca da teşhis edilen ve intihar ettiği sanılan Atasoy'un cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Atasoy, geçen hafta, Akçaabat'ta kaldığı öğrenci yurdundaki odasına ''Aç kollarını Karadeniz ben geliyorum. Hadi beni al Karadeniz. Ölümümden kimse sorumlu değildir'' yazılı notu bıraktıktan sonra kaybolmuştu.

Cep telefonu ve nüfus cüzdanını da odasına bırakan üniversiteli gencin bulunması için polis ve jandarmaya kayıp müracaatında bulunan ailesi, kentteki çeşitli adreslere Burak Atasoy'un fotoğraflarını asmıştı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler