Kayseri Belediyesine silahlı saldırı

Kayseri Belediyesine silahlı saldırı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi binasına gece geç saatlerde silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda bulunan belediye binasının ön giriş kapısına saat 02.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahla birkaç el ateş edildi.

Saldırıda belediye binasının bazı camları kırılırken, duvara da mermi isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Yetkililer, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen bazı kişilerin gözaltına alındığını kaydetti.

ZANLI, YÜZME HAVUZU KİRACISININ OĞLU ÇIKTI
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın da, olayla ilgili düzenlediği basın toplantısında, 2011 yılı yatırım programında yer alan Anadolu Harikalar Diyarı projesinin yapılacağı Horsana bölgesinde, 2003 yılında belediyeden yap-işlet-devret modeliyle çalıştırılıp, süresi dolan yüzme havuzu bulunduğunu söyledi.

Havuzun bir süre önce yıkıldığını, kiracılardan Erdal B’nin, zaman zaman kendileriyle görüşerek yer istediğini, hukuken bunu yerine getirmenin mümkün olamayacağını kendisine söylediklerini ifade eden Yalçın, "Erdal B’nin oğlu Ali B. ve 18 yaşından küçük bir kişi, belediye binasına ateş ederek kaçmışlar. Olay gece saat 02.00’de meydana geldi. Biz saat 03.30’da şikayetçi olmak için polis merkezine gittiğimizde zanlıların yakalandığı söylendi. Emniyet yetkilileri zanlıların alkollü olduğu için ifadelerinin henüz alınmadığını bize bildirdiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler