Kayseri Erciyesspor'da uyuşturucu şoku

Kayseri Erciyesspor'da uyuşturucu şoku

Kayseri Erciyesspor'un U16 takımında oynayan 6 futbolcu, uyuşturucu kullanmaları nedeniyle takımdan kovuldu.

Goal Türkiye'de yer alan bilgilere göre; Kayseri Erciyesspor'un U16 takımında bulunan 6 futbolcu deplasmanda uyuşturucu kullandı.

KAMPTA KULLANDILAR
U16 takımında bulunan futbolcuların deplasmanda mücadele edecekleri maç öncesi, kamp otelinde uyuşturucu madde kullanması kulüp yetkililerinde şok etkisi yarattı.

Bu futbolcuların daha önce de uyuşturucu kullandığını ifade edilirken, takımda bulunan diğer futbolcuların şikayeti üzerine kulüp yetkilileri olaydan haberdar oldu.

KULLANANLARIN HEPSİ KOVULDU
Yönetimin sır gibi sakladığı olay kulübün yakın kaynaklarının verdiği bilgiler üzerine gün yüzüne çıktı. Madde kullanan genç futbolcuların 18 yaşından küçük olması nedeniyle isimler saklanırken, 6 futbolcunun kulüple ilişkisi kesildi.

Yaşanılan olayın ardından genç isimlerin aileleri, kulüp yetkilileri ve altyapı sorumlularına ilgisizlikten ötürü isyan etti. 

ERCİYES CEPHESİ YALANLADI
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Genel Müdürü Bülent Dener, "U16 takımındaki 6 futbolcunun uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldığına" ilişkin bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Dener, yaptığı açıklamada, internet sitelerinde böyle bir haberi görünce çok üzüldüklerini söyledi. Kulüp içinde ve altyapıda kesinlikle böyle bir olay yaşanmadığını dile getiren Dener, "Yaklaşık 2 hafta önce altyapı koordinatörü bize bazı futbolcuların genel antrenman ahlakına uymadığını bildirdi. Biz de 4 gün önce 6 arkadaşımızı gönderdik" dedi.

Kayseri Erciyesspor Kulübünün yıllardan beri altyapıda futbolcu yetiştirdiğini ve böyle bir olayla hiçbir zaman karşılaşmadığını belirten Dener, "Buraya gelen futbolcular elemelerden geçiyor. Hepsinin kişilik analizleri yapılıyor. Aileleriyle tek tek görüşülüyor, ondan sonra burada futbol hayatlarına devam ediyorlar. Böyle bir iftiranın atılması bizim için gerçekten çok üzücü" diye konuştu.

Bülent Dener, şunları söyledi: "Böyle bir şeye yeltenen, madde bağımlılığına yakın futbolcu varsa onların derhal uzaklaştırılmasıyla alakalı da hocalarımızla görüşeceğiz. Kulübümüzde böyle bir şey yaşanmadı. Bu zamana kadar hiçbir şekilde uyuşturucuyla alakalı herhangi bir konu bize gelmedi ve böyle bir şey hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Bu tür haberleri yapanlar hakkında da hukuki yollara başvuracağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler