Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı affını istedi

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı affını istedi

"Ben artık kendimi yok etme noktasına geldim" diyen ve artık elinden bir şey gelmediğini vurgulayan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, şehrin dinamiklerinden affını istedi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Yukatel Kayserispor, sahasında Arabam.Com Konyaspor’a 2-1’lik sonuçla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, açıklamalarda bulundu.

"VARIMI YOK ETTİM, KENDİMİ YOK ETME NOKTASINA GELDİM"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin gayretiyle bir yere gelmeye çalıştık. Üç yıl önce çok zor bir durumdayken kulübe başkan olmuştum. Büyük badireler atlatarak Kayserispor’u layık olduğu yerde ligde tuttuk. Herhalde yaptığım maddi katkıyı Kayserispor tarihinde hiçbir başkan yapmamıştır. Varımı yok ettim, bu kulüp yaşasın diye elimden gelen bütün imkanları sundum. Ama artık gelinen bu noktada benim bu kulüp için yapabileceğim çok fazla bir şey kalmadı. Benim artık hem kendi işim hem kendi ailem ve siz de biliyorsunuz, kamuoyundan duyuyorsunuz, kendimi yok etme noktasına geldim. Ben bu konuda artık şehrin dinamiklerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum. Bu 45 günlük arada mutlaka bu kulübe bu şehrin sahip çıkması gerekiyor. Sonuçta hem derneğimiz hem Futbol A.Ş.'miz var. Dünya kupasının olduğu sürede artık bu kulübün yaşaması için ne çözüm olacaksa bunun konuşulması, bir karara varılması gerekiyor. Benim artık elimden bir şey gelmiyor. Herkese teşekkür ediyorum. Kayserispor’un diğer acıklı hikayelere dönmemesi için gerekli çağırıyı yapıyorum. Herkese, camiamıza çok teşekkür ediyorum. Yeni spor kulüpleri yasası gereği bir tüzük genel kurulu yapılması gerekiyor. Bununla beraber diğer bütün her şeyde konuşulur.”

ASBAŞKAN ALİ ÇAMLI: BU KONUDA KONUŞMAK ABESLE İŞTİGALDİR

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı ise, “Berna Başkan evladı gibi gördüğü Kayserispor ile ilgili çok duygusal bir konuşma yapıyor. Şu anda alınan bir karar filan yok. Eğer bir karar olursa bunu bir basın toplantısıyla zaten duyururuz. Şu an görevinin başında. Şu an bu konuda konuşmanın abesle iştigal olacağını düşünüyorum. Biz bugün iyi değildik, bir kere onu dürüstçe söylemek lazım. Her maç aynı performansı gösterecek diye de bir şey yok. İyi olmadığımız zamanlar da olacak. Bu futbol oyunu. Ama gerçekten çok üzülerek ifade ediyorum; Biz deplasmanda bile hakemler tarafından bu kadar kötü bir muameleye maruz kalmıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler