Kaza değil katliam! 9 ölü 45 yaralı

Kaza değil katliam! 9 ölü 45 yaralı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yolcu otobüsü ile

kamyonun çarpışması sonucu 9 kişi öldü, 3'ü ağır 45 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gece 03.00 sularında TEM Otoyolunun Düziçi ilçesi yakınlarında sürücüleri henüz tespit edilemeyen 21 GB 389 plakalı Ankara'ya yolcu taşıyan otobüs ile aynı yöne gitmekte olan 02 KK 597 plakalı taş yüklü kamyon çarpıştı. Kazada 9 kişi öldü, 3'ü ağır 45 kişi yaralandı.

Otobüste yolcu olarak bulunan ve koltukların arasında sıkışanlar, Osmaniye Sivil Savunma ve Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri tarafından kurtarılarak, diğer yaralılarla birlikte ambulanslarla Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, otobüsün alt bölmesinde sürücülerin dinlenmesi amacıyla yapılan bölmede, birilerinin bulunabileceği ihtimali üzerine ekipler arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

VALİ VEKİLİ AÇIKLAMA YAPTI...
Yaşanılan kaza ile ilgili olarak Osmaniye Vali Vekili Halit Deveci, yaptığı açıklamada "Düziçi ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü ve taş yüklü kamyonun çarpışması sonucu 9 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 45 kişinin yaralandığını" bildirdi. 

Deveci, otobüsün altında sürücülerin dinlenmesi amacıyla yapılan bölmeden bir kişinin cesedinin çıkarılmasıyla ölü sayısının 9'a yükseldiğini belirtti. Deveci, kazada yaralanan 45 kişiden 13'ünün Düziçi Devlet Hastanesinde, diğerlerinin de Osmaniye'deki hastanelerde tedavi altına alındığını kaydetti.

Deveci ve beraberindekiler Düziçi Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti.

Bu arada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları sürüyor. (Kaynak: haberturk ve zaman.com.tr)

SAMSUN'DA OTOMOBİL OTOBÜSÜN ALTINA GİRDİ: 3 ÖLÜ
Öte yandan yine cumartesi gecesi Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında eski Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan 'ın da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, 21.50 sıralarında Samsun Havza Karayolu 89. kilometrede Teşvikiye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kemal Kaplan idaresindeki 55 ZA 001 plakalı otomobil eski yoldan yeni yola çıktığı esnada Hasan Bahri Kol idaresindeki 34 VYY 01 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü eski Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan ve yanında yolcu olarak bulunan Hüseyin Orakçı ve Eyüp Vural hayatını kaybetti, Mustafa Başar da yaralandı. Otobüste bulunan yolcularda yaralanan olmadığı öğrenildi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler