Kendisini Erdoğan ve Gürlek'in yanına montajlayan Mehmet Çakmak tutuklandı
Yapay zekâ ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Akın Gürlek ile yan yana fotoğrafını paylaşan Mehmet Çakmak tutuklandı. Çakmak'ın devletin üst kademeleriyle yakın ilişkisi olduğu yönünde gerçeğe aykırı izlenim oluşturmaya çalıştığı belirtildi.
EDİNİLEN bilgiye göre Ankara'da yaşayan Mehmet Çakmak (53), yapay zekâ aracılığıyla kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Akın Gürlek ile yan yana gösteren görselleri WhatsApp durumunda paylaştı.
KEÇİÖREN'DEKİ EVİNDE YAKALANDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen ekipler, şüpheli Mehmet Çakmak'ı Keçiören ilçesindeki ikametinde gözaltına aldı.
Bu görsellerle devletin üst kademeleriyle yakın ilişkisi bulunduğu izlenimini yaratmaya çalıştığı değerlendirilen Mehmet Çakmak emniyette alınan ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

4 AYRI SUÇ KAYDI ÇIKTI
1973 Ankara doğumlu olduğu öğrenilen şüpheli Çakmak'ın emniyet sorgusunda daha önceden işlenmiş 4 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi.




