Kılıçdaroğlu'ndan Bozdağ'a yanıt: Hiçbir kutsalları yok

Kılıçdaroğlu'ndan Bozdağ'a yanıt: Hiçbir kutsalları yok

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın karşılaştırmalı 14 Mayıs açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

MİLLET İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" ifadelerine yanıt verdi.

'OYUNU SAKIN BOŞA HARCAMA'

Açıklamasında gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Ülke olarak önümüzde bir eşik var ve bu eşiği hep birlikte aşabilmek için sana ihtiyacımız var demiştim. Tek bir oyla bu ülkeyi bu tartışmalardan çekip çıkaracaksın. Ortadoğu bataklığının kodları ile konuşan siyasetçileri emekli edeceksin. Oyunu sakın boşa harcama" ifadelerini kullandı.

'HİÇBİR KUTSALLARI YOK, SADECE PROPAGANDA'

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler