Kılıçdaroğlu'ndan deprem paylaşımı: Gelsinler tutuklasınlar

Kılıçdaroğlu'ndan deprem paylaşımı: Gelsinler tutuklasınlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu arka arkaya yaptığı paylaşımlara "Gelsinler tutuklasınlar" ifadesini kullandı.

DEPREMİN en yoğun yaşandığı illerden Hatay'da konuşlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte enkaz kaldırma ve vatandaşın derdine ortak olma çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Başkan Yavaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Hatay Havalimanı'nın en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladık. Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor." dedi.

İşte o paylaşım:

KEMAL KILIÇDAROĞLU: GELSİNLER TUTUKLASINLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depreme ilişkin sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşımda bulundu.

CHP'li belediye başkanlarının deprem bölgesindeki yaptıkları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşıma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımını ekleyerek; "Gelsinler tutuklasınlar, bu enkazı biz kaldırırız" notunu düştü.

İşte o paylaşım:

İBB'NİN İSKENDERUN LİMANI'NDAKİ YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bu paylaşımının ardından bu kez, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Hatay İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı, tamamen söndürülmesi için tüm ekiplerimiz yoğun şekilde çalışıyor" paylaşımını ekleyerek; bir paylaşımda daha bulundu. Kılıçdaroğlu bu paylaşımında da "Arkadaşlarım limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar." dedi.

İşte o paylaşım:

Kemal Kılıçdaroğlu son olarak bir paylaşım daha yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımında; "Ya hepimizi tutuklayın ya da geceden beri tutukladığınız gençleri, gazetecileri serbest bırakın. Çok işimiz var." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BİR PAYLAŞIM DA İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler