Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘İstanbul’ yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘İstanbul’ yanıtı

İstanbul'da ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine “O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye'yi de teröre teslim etmeyeceğiz” karşılığını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da ziyaretlerde bulunuyor. CHP liderine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik ediyor.

SÖZCÜ'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ümraniye'de yaşayan Akman ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli Mesut Akman'a akülü araç hediye etti.

Şile’de açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin “Erdoğanın açıklaması oldu ‘Aziz İstanbul'u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz, buna mani olacağız' şeklinde. Kayyum tartışması sürerken kayyum göndermesi olarak da değerlendirildi.” sorusuna “O hiç meraklanmasın biz sadece İstanbul'u değil tüm Türkiyeyi de teröre teslim etmeyeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu “Bunun bir kayyum göndermesi olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna ise “Niye kapalı kapılar ardında beni eleştiriyor. Kendisinin cesareti yok mu? Eleştirebiliyor ama benimle aynı televizyon kanalına çıkmaya cesaret edemiyor. Niçin? Vatandaşıma soruyorum. Özellikle de AK Partili kardeşlerime soruyorum. Ben bu ülkede huzur istiyorum. Bu ülkede herkesin rahat yaşayabileceği bir hayat istiyorum. Kavga istemiyorum. Siyasette de kavga istemiyorum. Benimle kavga edecekse ağız dalaşına gerek yok. Çıkar beni bir televizyon kanalına. Dünya kadar televizyon kanalı var. O bana soru sorar. Ben de ona cevap veririm. Ama benim de ona soru sorma hakkım olmalı. Kendisi duyar inşallah bunları” diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler