Kılıçdaroğlu’ndan 'seccade' açıklaması: Çok üzgünüm...

Kılıçdaroğlu’ndan 'seccade' açıklaması: Çok üzgünüm...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafın sosyal medyada gündem olmasının ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafını paylaşarak, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" demişti.

"GÖREMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, söz konusu fotoğrafa ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm" diyen Kılıçdaroğlu, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum."

CHP'DEN AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu'nun bunun üzerinden AKP'liler tarafından hedef alınması üzerine CHP'den bir açıklama geldi.

Açıklamada, "Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler