Kınıklıoğlu, Gazze yaralılarını ziyaret etti

Kınıklıoğlu, Gazze yaralılarını ziyaret etti

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu'ndan ziyaret.

Milletvekili Kınıklıoğlu hastanede tedavi gören Gazze yaralılarını ziyaret etti. AK Parti Çankırı Milletvekili, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Suat Kınıklıoğlu Türkiye'den Gazze'ye yardım götürmek üzere yola çıkan gemilere İsrail'in düzenlediği saldırıda yaralanan ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Hastaneye ulaştığında önce hastane yetkililerinden bilgi alan Kınıklıoğlu, hastanede çalışmaları birebir takip eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile de görüşerek kendisini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

YARALI GÜNEŞ, ANNE KÖYLÜ ÇIKTI!
Yaralılarla tek tek yakından ilgilenen Kınıklıoğlu 3'ü yoğun bakımda olan 19 yaralının durumu hakkında bilgi aldı. Tedavi altındaki yararlılarla tek tek ilgilenen Kınıklıoğlu yaralılardan Muharrem Güneş’in Çubuklu olduğunu öğrenince “Benim annem de Çubuk’un Oymide köyünden” diyerek Muharrem Güneş’e sarıldı.

Kınıklıoğlu ayrıca yaralıların hepsine hastanedeki bakım ve ilgi şartlarından memnun olup olmadıklarını da sordu. Kınıklıoğlu "Büyük bir iş başardınız. Bütün Çankırı başardığınız büyük işten dolayı sizlere müteşekkir ve yanınızda" dedi.

Bütün yaralılara acil şifalar dileyen Kınıklıoğlu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada “İsrail’in gerçekleştirdiği bu vahşet Türkiye-İsrail ilişkilerine tamir edilmesi zor boyutta zarar verdi. Acil, tarafsız, güvenilir, şeffaf ve uluslararası standartlara uygun bir soruşturma yapılması zorunludur. Türkiye ayrıca resmi bir özür, İsrailli komandolar tarafından öldürülenler için tazminat ve bu suçun sorumlularının bulunup cezalandırılmasını istiyor. Bu önlemler dışında herhangi bir şey Türkiye’yi tatmin etmeyecektir. Artık mevcut İsrail hükümetinin vatandaşlarımızın hayatlarına mal olan vahşi ve zalimce politikalarına müsamaha gösteremeyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler