Kırıkkalespor, Çankırı Belediye'yi döve döve yendi!

Kırıkkalespor, Çankırı Belediye'yi döve döve yendi!

Çankırı Belediyespor, Kırıkkale deplasmanında oynadığı Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşmasından 1-0 mağlup ayrılmakla birlikte canını da zor kurtardı.

Çankırı Belediyespor bugün Kırıkkale'de oynadığı ve 1-0 mağlup tamamladığı karşılaşma sonrası çıkan olaylar güne damgasını vurdu.

Maçın ücretsiz ve havanın güzel olması nedeniyle Fikret Karabudak Stadı'nı hınca hınç dolduran Kırıkkaleli sporseverler, maç boyunca takımlarını hararetle desteklediler. Çankırı'dan iki otobüs taraftar da Kırıkkale'de takımlarını yalnız bırakmadılar.

YAŞANAN OLAYLAR MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ
Çankırıspor camiasının yakından tanıdığı amigo Yücel'i maçtan önce Kırıkkale polisi tutuklamak isteyince ortalık karıştı. Polisle Çankırılı taraftarlar arasında arbete çıktı. Polisin Amigo Yücel'i serbest bırakmasıyla gerginlik son buldu.

Karşılaşma boyunca Kırıkkale tribünlerinden Çankırı Belediyespor yedek kulübesine yabancı madde yağdı. Maçı kulübenin önünde izleyen teknik direktör Şenol Kıyak'a bozuk para ve su şişesi yağarken Kulüp Müdürü Talip Dönmez'e de davul tokmağı atıldığı görüldü.

Teknik Direktör Şenol Kıyak, maçın hemen bitiminde hala yabancı madde atan Kırıkkale tribünlerine dönerek isyanını dile getirdi.

KIRIKKALE POLİSİ OLAYLARA SEYİRCİ KALDI
Havada uçuşan su şişeleri, taşlar ve bozuk paralardan Çankırı taraftarı da nasibini aldı. Maç boyunca Çankırı tribününe sürekli yabancı madde fırlatan Kırıkkalespor taraftarı, misafir Çankırılı sporseverleri çileden çıkarttı. Atılan maddeleri ve sürekli yapılan küfürleri izlemekle yetinen Kırıkkale polisi, Çankırı'dan gelen sporseverlerin dayak yemekesine adeta göz yumdu.

MAÇA GELİRSEK
Sahada oynanan mücadele karşılaşmanın 75'inci dakikasına kadar pozisyonsuz geçti. Bu dakikada maçın en net gol pozisyonu yaşandı.

Bu dakikada Çankırı Belediyespor'un ani atağında 9 numaaralı forvet Boua Kourouma, bir anda Kırıkkale kalecisiyle karşı karşıya kaldı. Kırıkkale savunması pozisyonu savuşturmak için Kourouma'ya arkadan müdahale etti. Maçın orta hakemi Murat Akbaş net penaltılık pozisyonu görmezden gelerek oyunu devam ettirdi.

Ve karşılaşmanın 84. dakikasında ev sahibi Kırıkkalespor çok net bir pozisyon akaladı. Adem ceza sahası dışından topa müthi vurdu ve kaleci Selahattin topu 90'dan çıkardı. Aynı pozisyonun devamında korner atışı kullanan Kırıkkalespor, yaşanan karambolde son vuruş Adem'den geldi ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti.

kirikkale-cankiri-belediyespor-resim-11.jpg

MAÇIN ORTA HAKEMİ KIRIKKALESPOR'UN SAHADAKİ 12. ADAMIYDI
Gölden  sonra maçta kalan dakikaları yererde yatarak eriten Kırıkkalespor'un ekmeğine maçı yöneten hakemler adeta yağ sürdü. Kırıkkaleli futboluların vakit geçirmelerine göz yuman orta hakem Murat Akbaş, maçı sadece 3 dakika uzattı ve galibiyeti adeta ev sahibine hediye etti.

Çankırı Belediyespor'un sahipsizliğinin adeta tescili olan karşılaşmada, o kadar olaya rağmen hakemlerin stadda uyarı anonsu dahi yaptırmaması gözlerden kaçmadı.

Ve yaşanan bunca olaydan sonra Kırıkkalespor, Çankırı Belediyespor'u deyim yerindeyse 'döve döve' yenerek sahadan 1-0 galip ayrıldı.

cankiri-belediyespor-resim-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler