Kızı yaşındaki öğrencisiyle yakalandı

Kızı yaşındaki öğrencisiyle yakalandı

Adapazarı'nda Fen ve Teknoloji Dersi

öğretmeni 37 yaşındaki Şuayip Aydın, 14 yaşındaki kız öğrencisi ile birlikte Sapanca Gölünde otomobil içerisinde yakalandı.

Sapanca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip, 7 Haziran 2010 tarihinde göl kıyısında park halinde bulunan otomobilden şüphelenince kimlik kontrolü yaptı.

Kontrolde öğretmen 2 çocuk babası Şuayip Aydın’ın yanındaki kızın, aynı okulun 8'inci sınıfında öğrenim gören öğrencisi olduğu anlaşıldı. Çelişkili ifadeler verince, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için öğretmen ve kız öğrenci jandarmaya teslim edildi. Jandarmaya getirilen kızın ailesi şikayetçi olunca öğretmen gözaltına alındı. Uzman pedagog tarafından ifadesi alınan küçük kızın, öğretmeni ile cep telefonu ile mesajlaştıklarını belirterek “Beni sevdiğini söylüyordu” dediği kaydedildi.

Jandarmadaki ifadesinde öğrencisi ile aralarında duygusal ilişki olduğunu söyleyen öğretmen Şuayip Aydın çıkartıldığı mahkemece ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü de olay üzerine ögretmen Şuayip Aydın'ı açığa aldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler