Kızının peşini bırakması karşılığında ilişkiye girdi

Kızının peşini bırakması karşılığında ilişkiye girdi

Antalya'da sevgilisinden ayrılma karşılığında annesiyle cinsel ilişkiye girip ardından para isteyerek şantaj yapan genç, parayı alırken suçüstü yakalandı.

Finike İlçesi'nde annesiyle oturan 18 yaşındaki E.S. ile Antalya'da oturan işsiz 19 yaşındaki Şafak M. internette tanıştı ve bir süre sonra sevgili oldu. Genç kız, babasından boşanmış olan 38 yaşındaki annesi H.K. ile birlikte Antalya'ya gelerek Şafak M. ile buluştu. Evlilik düşünen E.S. ile annesi, işsiz genci beğenmedi ve akşam yemeğinin ardından Finike'ye döndü. E.S. sevgilisine kendisini beğenmediğini söyleyerek ayrılmak istediğini bildirdi.

İddiaya göre bu karara karşı çıkan Şafak M., telefonla arayarak aileyi rahatsız etmeyi sürdürdü. Şafak M.'ye kızından uzak durmasını söyleyen anne H.K., kızını rahat bırakması karşılığında cinsel ilişkiye girebileceğini söyledi. Antalya'ya gelen anne, Konyaaltı'ndaki bir pansiyonda gençle cinsel ilişkiye girdikten sonra Finike'ye döndü. Kısa süre sonra Şafak M. telefonla aradığı kadına sanal seks önerdi. Anne H.K. önce istemediğini söylese de gencin ilişkiye girdiklerini kızına söyleme tehdidi üzerine telefonda sanal seks yaptı. Şafak M. telefonda yaptıkları seks içerikli konuşmalarını kaydetti. Daha sonra anneyi arayan genç, kendisine para göndermesini istedi.

ARKADAŞ HESABINA
İddiaya göre Şafak M., telefonuna kayıt ettiği görüşmeyi dinletip, “Eğer bana para göndermezsen, bu ses kaydını hem kızına gönderirim, hem de internette yayınlarım” dedi. Kadının 4 bin lira göndermeyi kabul etmesi üzerine Şafak M., paranın arkadaşı 44 yaşındaki Ramazan K.'nın hesabına gönderilmesini istedi. Parayı aldıktan sonra bir daha aramayacağını söyleyen Şafak M. başka bir arkadaşına H.K.'nın telefon numarasını vererek aramasını istedi. 22 yaşındaki Hüseyin S. de anneyi arayarak birlikte olmak istedi ancak kadın bu teklifi kabul etmeyince de hakaret içeren mesaj gönderdi.

TEKRAR PARA İSTEDİ
Önceki gün tekrar kadını arayan Şafak M. borçları olduğunu belirterek kendisine 10 bin TL daha göndermesini istedi. Kadın bu parayı gönderemeyeceğini söylemesine rağmen Şafak M., “Hem Antalya'ya gel bir kez daha birlikte olalım, hem de parayı getir ve benden kurtul” dedi. Bunun üzerine savcılığa giden kadın, şikayetçi oldu.

RESTORANDA OPERASYON
Savcılık talimatıyla harekete geçen Aksu İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri anne ve kızını Antalya'ya getirdi. Polis kadına seri numaraları alınmış 10 bin TL vererek bir alışveriş merkezindeki restoranı buluşma yeri olarak yeri ayarladı. Polis saatler öncesinde alışveriş merkezine giderek tedbir aldı. Polisler, restoranda yemek yiyen iki sevgili ve gazete okuyan adamlar görünümünde beklemeye başladı.

Sivil polisler, H.K.'nın Şafak M.'ye seri numaraları alınmış 10 bin TL'yi vermesinin ardından Şafak M.'yi ve yanında bulunan arkadaşı Ramazan K.'yı yere yatırarak gözaltına aldı. Zanlılar sorgulanmak üzere Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Anne ve kızı zanlılardan şikayetçi oldu. Şafak M.'nin cep telefonunda ise kadınla yaptığı sanal seks konuşmasının kayıtları bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler