Koca yine sırttan bıçakladı!

Koca yine sırttan bıçakladı!

Gölbaşı'nda Barış Sütçü 26 yaşındaki eşini karnından ve sırtından bıçaklayarak öldürdü

26 yaşındaki Hülya Sütçü’yü Gölbaşı’nda ıssız bir yere getiren Barış Sütçü genç eşini karnından ve sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Gölbaşı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Haymana karayolunun 2. kilometresindeki Taşpınar Mahallesi mevkisinde, yol kenarındaki bir çukura bırakılmış bir kadın cesedi buldu. Yapılan incelemede karın bölgesi ve sırtından bıçaklanarak öldürülen kişinin 26 yaşındaki Hülya Sütçü olduğu saptandı. Bu arada olayı polise haber veren görgü tanığının, Hülya Sütçü’nün kocası Barış Sütçü tarafından aralarındaki sorunu konuşmak için otomobille bölgeye getirildiğini ve araçtan indikten sonra genç kadının kocası tarafından bıçaklanarak öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Hülya Sütçü’nün cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan bölgede araştırma yapan polis ekipleri, cesedin 5 metre ilerisinde olayda kullanıldığı tespit edilen bıçağı buldu. Polis, eşi Hülya Sütçü’yü öldürdüğü iddia edilen Barış Sütçü’nün yakalanması için çalışma başlattı.

BARIŞ SÜTÇÜ POLİSE TESLİM OLDU

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yol kenarındaki bir çukura bırakılmış olarak bulunan Hülya Sütçü'yü (26) öldürdüğü iddia edilen eşi Barış Sütçü (30), Haymana'da polise teslim oldu.

Hülya Sütçü'nün 3 ay önce evden kaçtığı, Ankara'da bir sığınma evine yerleştiği 2 aydır orada kaldığı öğrenildi.

Kocası Barış Sütçü ile tekrar bir araya gelmek için yaptığı görüşmede, Hülya Sütçü'nün hayatını kaybettiği iddia edildi.

2 kız 1 oğlan annesi olan Hülya Sütçü ile Barış Sütçü'nün akraba oldukları, 2003 yılında evlendikleri öğrenildi.

Hülya Sütçü'nün cesedi Adli Tıp Kurumunda incelenirken, gözaltına alınan Barış Sütçü de yarın Gölbaşı'nda mahkemeye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler