Kocaeli'de kaza! İki kişi feci şekilde can verdi

Kocaeli'de kaza! İki kişi feci şekilde can verdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesi D100 Karayolu’nda emniyet şeridinde duran TIR'a arkadan çarpan otomobil içerisinde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi. Otomobildeki vatandaşların cesede 2 saatlik çalışma ile çıkartıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D100 Karayolu'nda emniyet şeridinde duran TIR’a arkadan çarpan otomobil içerisinde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi. Otomobildeki vatandaşların cesede 2 saatlik çalışma ile çıkartılırken, vatandaşlar o anları film seyreder gibi izledi.

Kaza, Kocaeli'nin İzmit ilçesi D100 Karayolu Yeni Mahalle mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şaban Toygar, idaresindeki 41 DB 850 plakalı TIR ile İstanbul istikametinde seyir halindeyken aracın arızalandığını fark etti. Toygar, aracı emniyet şeridinde durdurarak arızasını tespit etmeye çalışırken, Alican Aslan yönetimindeki 41 E 7948 plakalı otomobil, TIR’a arkadan çarptı. TIR’ın altına giren otomobilde bulunan Alican Aslan (25) ve Ayşen Üçöz (23) araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

alican-aslan-kaza-kurbani-izmit-resim-04.jpg
Elim kazada yaşamını yitiren Alican Aslan...

Araçta sıkışan 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı
Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Ayşen Üçöz ve Alican Aslan’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile kısa süre sonra sıkıştığı yerden çıkartılan Ayşe Üçöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü Alican Aslan’ın ise yaklaşık 2 saat sonra cansız bedeni çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Üçöz ve Aslan’ın cenazeleri Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

58444683-2091097871006758-8000499542359277568-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler