Kocaeli'de tartıştığı eşini bıçaklayıp tabancayla vurduktan sonra intihar etti

Kocaeli'de tartıştığı eşini bıçaklayıp tabancayla vurduktan sonra intihar etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Yusuf Demirel tartıştığı eşi Muhlise Demirel'i bıçakladıktan sonra tabancayla vurdu. Muhlise Demirel, bağırarak yardım isterken, Yusuf Demirel başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Elim olay, bugün öğle saatlerinde, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Ahmet Rasim Caddesi'nde bulunan sitedeki apartmanda meydana geldi.

Her ikisi de özel güvenlik görevlisi olan Muhlise ve Yusuf Demirel arasında evde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, Yusuf Demirel eline geçirdiği bıçakla eşi Muhlise Demirel'e saldırdı.

Yusuf Demirel 3-4 kez bıçakladığı eşini daha sonra tabanca ile ateş ederek vurdu. Muhlise Demirel, 'imdat' diye bağırarak komşularına sesini duyurmaya çalıştı. Bu sırada, Yusuf Demirel başına dayadığı tabancayı ateşledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibi yaralanan Muhlise Demirel'i Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Demirel ise yapılan tüm müdahalelere karşın yaşama döndürülemedi.

Komşuları, 22 yıllık evli çiftin 2 çocuklarının bulunduğunu, sesleri duyunca polise haber verdiklerini, çift arasında bir sorun olup olmadığını bilmediklerini söyledi. Polis ekipleri evde incelemede bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler