Komşudan golcü Uğur Yılmaz’ı renklerimize bağladık

Komşudan golcü Uğur Yılmaz’ı renklerimize bağladık

Çankırı (Belediye) Spor, önümüzdeki sezona güçlü bir takım

yaratmak için büyük çaba harcıyor.

Teknik heyetin yaptığı çalışmalarla, takımın ihtiyaçları doğrultusunda futbolcu arayışları aralıksız devam ederken, takıma kazandırılan son iki isimden birisi Kastamonuspor’dan golcü Uğur Yılmaz ile Gümüşhanespor’dan Emrah Tutum. Her iki futbolcu ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı.

KASTAMONUSPOR’UN GOLCÜSÜ MAVİ BEYAZLI RENKLERLE BULUŞTU
Geçtiğimiz sezon 3. Lig takımlarından Kastamonuspor’da oynadığı başarılı futbolu ve attığı gollerle dikkati çeken 1988 doğumlu Uğur Yılmaz, Çankırı (Belediye) Spor’un renklerine bağladığı 4'üncü oyuncu oldu.

Uğur Yılmaz imza sonrası yaptığı açıklamada “Her iki taraf için de hayırlı olsun. Oynadığım futbolu daha da geliştirerek yeni takımım için ter akıtacağım. Deneyimli bir teknik kadro ile çalışmanın bana da çok şeyler kazandıracağını düşünüyorum.” dedi.

6 Mart 1988 yılında Bakırköy'de doğan Uğur Yılmaz, futbola 1999 yılında amatör küme takımlarından Kartalspor'da başladı. Yılmaz, 2005 yılında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayarak profesyonelliğe adım attı. 2006'da Hacettepe'ye kiralık gönderilen Uğur Yılmaz, daha sonra sırasıyla Fethiyespor, Hacettepe, Gençlerbirliği ve Karsspor formlarını giydi. Daha sonra Gaskispor'da top koşturan Uğur Yılmaz geçen sezon Kastamonuspor’a transfer olmuştu.

İKİNCİ İMZA,
GÜMÜŞHANESPOR'DAN EMRAH TUTUM
Kulübün transfer listesindeki son imza 22 Mayıs 1986 Ankara doğumlu Emrah Tutum ile gerçekleşti. Futbola Kızılcahamam Belediyespor’da başlayan Emrah, Keçiörengücü, Ankara Demirspor, Keçiörengücü ve Gümüşhanespor takımlarında oynadı.

2 yıllığına Çankırı (Belediye) Spor’la anlaşan Emrah “Yeni takımımla başarılar yaşamak istiyorum. Genç ve başarıya kilitlenmiş bir hoca ile çalışacağım için mutluyum.” diyordu.

SALİH ZAFER KURŞUNLU
İLE YOLLAR AYRILDI!

Öte yandan takımın genç futbolcularından Salih Zafer Kurşunlu ile yollar ayrıldı. Haziran ayı başında evlenerek dünyaevine giren Salih Zafer Kurşunlu’nun takımla ilgili ilişkisi kesildi. Orta saha oyuncusu Zafer, babası ile birlikte kulübe gelerek “Uzun yıllardır kulübe hizmet veren bir futbolcuyum. Kendime koyduğum yeni hedefler açısından bu yıl Akdeniz takımlarında oynamak istiyorum. Sizlerden anlayış bekliyorum” diyerek Başkan Sevda Karaali Şireci’den ve teknik heyetten izin istedi. Yapılan görüşmeler sonrasında Salih Zafer Kurşunlu ile anlaşma sağlandı ve bonservisi kendisine verildi. Kurşunlu Sözcü18.com haber merkezine yaptığı açıklamada “Çankırı Belediyespor’a çok şey borçluyum. Bir iki kulüp ile görüşme halindeyim. Futbol kariyerime Akdeniz kulüplerinden biriyle devam etmek istiyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Çankırı taraftarına selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Çankırı Belediyespor’un layık olduğu yerlere gelmesi en büyük temennimdir” dedi.

Edinilen bilgilere göre Salih Zafer Kurşunlu, bonservisini almak için kulüpten alacaklarından vazgeçmesi ve 15 bin TL de üzerine ödeme yapması üzerine bonservisinin kendisine verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler