Konya'da kamyon şoförü, kendisini kamyona asarak intihar etti

Konya'da kamyon şoförü, kendisini kamyona asarak intihar etti

Ülkedeki ekonomik sıkıntı iyiden iyiye günyüzüne çıkıyor. Her sektörde yaşanan ekonomik sıkıntı kendisini ülkenin dört bir yanında yaşanan intihar olaylarıyla gösteriyor. 

Uzun süredir sektörel sıkıntı ile boğuşan kamyoncu esnafı, Konya'da güne acı bir haberle uyandı. Aslen Kadıhanlı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya'nın borçları nedeniyle uzun süredir bunalımda olduğu öğrenildi. Kamyon şoförü Mevlüt Çankaya kamyon garajında bu sabah saatlerinde  kendisini kamyona asarak yaşamını sonlandır.

Mevlüt Çankaya isimli kamyon şoförünün cansız bedenine meslektaşları ulaştı. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile birlikte yaptıkları inceleme sonucu Mevlüt Çankaya'nın hayatını kaybettiğini bildirdiler. Mevlüt Çankaya'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi götürüldü.

Edinilen bilgilere göre kamyon şoförü Mevlüt Çankaya'nın borçlarını ödeyemediği için intihar ettiği iddia edildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan Emniyet kaynakları ise Mevlüt Çankaya'nın "kayda değer bir borcu" olmadığını, eşi ile boşanma aşamasında olduğunu, eşinin yaklaşık 5-6 aydır ailesinin yanında bulunduğunu söyledi.

Çankaya’nın intiharının ardından sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Ekonomik krize dair paylaşımlar yapan Çankaya’nın, Diyanetin bütçesine yönelik eleştiri içeren bir karikatürü paylaştığı görüldü.

eq5hh0-waaavqwy.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler