Konya'da öğrencinin dayısından öğretmene feci dayak

Konya'da öğrencinin dayısından öğretmene feci dayak

Konya'da okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için prova yapan öğrenciler arasındaki yeğeni M.K.C.'nin (8) öğretmeni Huriye Pekşenoğlu tarafından dövüldüğünü iddia eden Murat C., öğretmene saldırdı.

KARATAY ilçesi Mengene Mahallesi’ndeki Doktor Sedat Yüksel İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Huriye Pekşenoğlu, 2’nci sınıf öğrencisi M.K.C.’nin durumunu görüşmek için annesini 24 Ekim Salı günü okula çağırdı. M.K.C.’nin annesi, okula kardeşi Murat C. ile geldi.

M.K.C.’nin annesi okula alınırken, dayı Murat C. bahçe kapısı önünde bekletildi. Bu sırada M.K.C.’nin sınıfı da okul bahçesinde öğretmenleri Huriye Pekşenoğlu eşliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için provaya başladı.

Huriye Pekşenoğlu, kenarda beklemesi gereken M.K.C.’nin prova alanı içinde olduğu görünce iddiaya göre; sırtına dokunup, oturması için banklara yönlendirdi.

"DÖVDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE SALDIRDIM"

Bunu gören Murat C., yeğenini dövdüğü iddiasıyla öğretmen Huriye Pekşenoğlu'na tekme ve yumruklar ile saldırdı. Durumu fark eden diğer öğretmenler, müdahale edip, polise haber verdi. Murat C. olay yerinden kaçarken Huriye Pekşenoğlu da Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kolu ve burnunda kırıklar olup, aldığı darbelerle vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Huriye Pekşenoğlu, tedavisi sonrası taburcu edildi. Huriye Pekşenoğlu'na ayrıca rapor verildi. Kaçan Murat C. ise kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Murat C., ilk ifadesinde, "Öğretmenin yeğenimi dövdüğünü görünce gidip, saldırdım” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Murat C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler