Korgun, doğalgazına kavuştu

Korgun, doğalgazına kavuştu

Çankırı’nın Korgun ilçesinde doğalgaz dağıtımı düzenlenen törenle başladı.

Belediye meydanında düzenlenen törene Belediye Başkanı Halil Öz, KARGAZ firması Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, insan odaklı hizmet anlayışını kendilerine düstur olarak edindiklerini belirterek, insan hayatına büyük kolaylık sağlayacak tarihi anlardan birinin yaşandığını ifade etti.

Doğalgazın verilmesiyle ilçede önemli bir rahatlık oluşacağını ifade eden Öz, kış aylarında kentlere olan göçlerin önüne geçileceğini ve ilçe nüfusunun artacağını kaydetti. Başkan Öz, ilçedeki yaşam standardını yükseltmek için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.
 
ORGANİZE SANAYİYE DE GAZ VERİLECEK
KARGAZ firması Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar ise ilçeye 11 bin 689 metre hat döşediklerini ve uzun uğraşlar sonrasında Korgun’a doğalgaz verdiklerini söyledi.
 
Firma olarak öncelikli hedeflerinin vatandaşın huzuru olduğunu dile getiren Kasar, “Bundan sonra abone olan vatandaşlarımızın evlerine doğalgaz vereceğiz. Korgun Organize Sanayi Bölgesine de Temmuz ya da Ağustos ayında gaz vermeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor” diye konuştu. Tören, doğalgaz bağlanan meşalenin yakılmasıyla sona erdi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler