Kraliçe bakanla otelde basıldı!

Kraliçe bakanla otelde basıldı!

Afrika’da minik bir ülke olan

Swaziland’da Kral’ın 12’nci karısı 22 yaşındaki Kraliçe Nothando, Adalet Bakanı Ndumiso Mamba ile bir otelde basıldı. Bakan tutuklanırken, Kraliçe’ye de ev hapsi verildi

Afrika’da krallıkla yönetilen son ülke olan Swaziland, dünyada son yılların en büyük aşk skandallarından birine sahne oldu. Kral Mswati’nin 13 eşinden biri olan Kraliçe Nothando ile Adalet Bakanı Ndumiso Mamba’nın bir otelde basılmaları, sadece Afrika’da değil tüm dünyada günün konusu oldu. Kralın 12’nci karısı olan 22 yaşındaki ve iki çocuk annesi Nothando’yı polis 5 yıldızlı lüks bir otelde yakaladı.

Kral’ın yakın danışmanı Mamba tutuklanırken, ev hapsine alınan Kraliçe’nin sorgulanması için Kral’ın Tayvan ziyaretinden dönmesi bekleniyor. Ülke yasalarına göre eğer evli bakanın Kraliçe’yi ayarttığı belirlenirse, Mamba idam edilecek. Kraliçe de sürgün edilebilir. Kral yurdışında iken tüm görevlerini “Dişi Fil” olarak bilinen annesi Indlovukazi’ye bırakmıştı. Polis baskınını Ana Kraliçe’nin organize ettiğine inanılıyor. (Kaynak: gazetevatan.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler