Kredi kartı ile hızlı ve güvenilir Bitcoin alımı 

Kredi kartı ile hızlı ve güvenilir Bitcoin alımı 

Son yıllarda yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başaran kripto paralar, ülkemizde resmi borsalar aracılığı ile yatırımcılar tarafından alım satım işlemlerinde kullanılabilmektedir.

Bitcoin başta olmak üzere çeşitli alt coinler al-sat işlemlerinde tercih edilirken, bazı kişiler uzun vadeli yatırımlara yönelir. Bunu gerçekleştirebilmek için içinde bulunan borsanın hızlı ve güvenilir işlem garantisi sağlıyor olması gerekecektir. 2018 Yılında ülkemizdeki ilk şubesini faaliyete geçiren Cointral, kripto para alım-satım işlemlerinde yüksek hacimli işlem garantisi sunarak yatırımcıların ilgisi çekiyor. 

Kredi kartı ile Bitcoin al    
Ülkemizdeki çoğu bitcoin borsasında havale yöntemiyle coin alımı yapılabiliyor. Havale işlemlerinin alım sürecini uzatması, anlık yatırımın getireceği avantajların önüne geçebiliyor. Bu nedenle kredi kartıyla bitcoin satın al seçeneğini aktif tutan borsalar bir adım öne çıkıyor. Kredi kartıyla alım yapıldığında işlem süreci büyük oranda kısaltılıyor. Bu sayede ilgili kripto paranın değerinde alımı mümkün oluyor. Türkiye’nin en güvenilir btc platformları arasında yer alan Cointral, web sitesinde kredi kartı ile coin alımını müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

Cointral Online adı verilen sistemde hızlı bir şekilde bitcoin satın alabilmek mümkün. Siteye üye olan kullanıcılar BTC adreslerini eksiksiz olarak yazdıktan sonra hangi miktarda alım yapacaklarını seçiyor. Sonrasında adres, kart, kişisel bilgiler giriliyor ve işleme devam ediliyor. 

İşlemin yüksek güvenlik standartlarında gerçekleşebilmesi için çift taraflı onay sistemi devreye sokulmuş. E-mail adresine gönderilen onay kodu girildikten sonra cep telefonuna gönderilen onay kodunun da ilgili kısma girilmesi gerekiyor. Eğer kodlar doğruysa bir sonraki aşamaya geçiliyor. 

Kullanıcının kimlik, sürücü belgesi veya kimlik fotoğrafının sisteme yüklenmesi gerekmekte. Bunun istenmesinin nedeni işlem güvenliğinin tam olarak sağlanabilmesi ve mağduriyete engel olabilmek. Fotoğrafın flaşsız bir şekilde çekilmesi, dört kenarının da gözükmesi, kalitesinin düşük olmaması gibi kriterlere uyulduğu sürece herhangi bir problemle karşılaşılmıyor. İstenen bilgiler doldurulduktan sonra fotoğraf dosyası yüklenerek gönderiliyor. 

En son aşamada işlemin doğru bir şekilde yapıldığına dair bir ileti gözükecektir. Artık kredi kartı ile satın aldığınız bitcoinleriniz hesabınıza yansımış durumda. Cointral firmasının bitcoin al hizmetinden yararlanarak kripto para piyasasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler