Küçükçekmece'de piyanist tartıştığı kadını öldürdü

Küçükçekmece'de piyanist tartıştığı kadını öldürdü

Küçükçekmece'de korkunç bir olay meydana geldi. İlçede, piyanist Oktay Konak tartıştığı Filiz Akgöz'ü karnından bıçaklayarak yaraladı. 33 yaşındaki kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Oktay Konak tutuklandı.

İstanbul'da çeşitli barlarda piyanistlik yapan Oktay Konak'ın, (35) iddiaya göre yaklaşık bir yıldır Filiz Akgöz'le (33) ilişkisi vardı. Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan olay iddiaya göre şöyle yaşandı. Konak, sabah saatlerinde Filiz Akgöz'ün çalıştığı işyerine gidip buluştular. Daha sonra taksiyle Konak'ın evine doğru yola çıktıklarında aralarında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında öfkelenen piyanist Oktay Konak, birlikte gittikleri taksiden indi ve başka taksiyle Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti. Konak evine gittikten bir süre sonra da Filiz Akgöz de eve geldi. Evde, Konak ve Akgöz arasında kıskançlık nedeniyle yolda başlayan kavga yeniden alevlendi. Kavga sırasında Akgöz karnından bıçak darbesi alarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan Akgöz hayatını kaybederken, Konak polis tarafından gözaltına alındı. Akgöz'ün cesedi de Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Gözaltına alınan Piyanist Konak emniyette verdiği ilk ifadesinde; "Tartışma alevlenince elince bıçak vardı. Sakinleştirmeye çalıştım bıçağı karnına sapladı. Yarasına tampon yaparak 112'yi aradım." dediği iddia edildi.

DAHA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Akgöz'ün, geçtiğimiz mayıs ayında, kasten yaralama ve tehdit suçlamasıyla Konak hakkında Aile İçi Kadına Şiddet Büro Amirliği'ne başvurduğu, Konak'a bir ay uzaklaştırma verildiği ortaya çıktı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oktay Konak, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler