Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak: Çalışmaya devam

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak: Çalışmaya devam

Çankırı'nın Taşyakası'ndaki gururu olan Kurşunlu ilçe Belediye Başkanı Şakir Kaymak, ilçedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıranın 'üstyapı'ya geldiğine işaret ederek cadde ve sokaklarda yapılan çalışmaları sosyal medyadan paylaştı.

KURŞUNLU Belediye Başkanı Şakir Kaymak, ilçede yapılan belediye çalışmaları ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımla; "Hiç durmadan çalışmaya devam" dedi. Başkan Kaymak, ilçede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra cadde ve sokaklarda devam eden 'üstyapı' çalışmalarının devam ettiğini bildirdi

"HİÇ DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM"

Başkan Şakir Kaymak paylaşımında; "Altyapı çalışmalarımız sonrasında ilçemizin bütün cadde ve sokaklarının üstyapısını bitirmek için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

sakir-kaymak-kursunlu-resim-04.jpg

"KURŞUNLU ÇEVRE YOLU İŞİMİZ BAŞLADI"

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, son paylaşımında ise yeni bir müjdeyi vererek "Kurşunlu Çevre Yolu işimiz başladı" dedi. Başkan Kaymak paylaşımında; "Başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu olmak üzere AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekilimiz Sayın Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İl Başkanımız Sayın Koray Erdoğan, Karayolları Genel Müdürü ve Bölge Müdürümüze ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Abdullah İpek’e ve teşkilatımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

cankiri-kursunlu-sakir-kaymak-resim-02.jpg

kursunlu-cevre-yolu-calismalari-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler