Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak'ın 'bayram mesajı'

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak'ın 'bayram mesajı'

Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

KURŞUNLU Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Kaymak'ın mesajı şöyle:

"Bir mübarek Ramazan Ay'ını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.”

Ramazan ayı boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla; paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma kültürünü Kurşunlu geneline yaymaya gayret ettik. Erzak yardımı, sıcak yemek dağıtımı gibi hizmetlerimizle ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştık, gönül köprülerimize yenilerini ekledik. İlçemizde yardımlaşma kültürünü benimseyen, katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler