Kurşunlu Granito Girarto'ya işçi alımı AKP'li belediyeden geçiyor

Kurşunlu Granito Girarto'ya işçi alımı AKP'li belediyeden geçiyor

Uzun süredir kapalı olan Kurşunlu Granito Girarto Seramik Fabrikası, işçi alımına başladı. 345 İşçinin alınacağı fabrikaya müracaatlar AKPli Kurşunlu Belediyesi'ne yapılıyor!

Uzun süredir kapalı olan Kurşunlu'daki Granito Girarto Seramik Fabrikası'nın Nisan 2020'den itibaren üretime başlayacağı öğrenildi. Fabrikanın üretime hazırlık aşamasında olduğu şu günlerde istihdam edilecek 345 kişi için müracaatların AKP'li Kurşunlu Belediyesi'ne yapılması ayrı bir tartışma yarattı.

Edinilen bilgilere göre işçi alımları için Kurşunlu Belediyesi ilçe içerisinde yaptığı anonslarda, "... fabrikada çalışmak isteyenlerin belediyemize müracaatları ilan olunur" diyerek işsiz vatandaşları belediyeye yönlendiriyor.

Vatandaşlar "Fabrikaya alınacak işçilerin illa AKP'li olması mı lazım? Bölgede AKP'li olmayana ekmek yok!" diyerek  tepkilerini dile getirdiler.

MÜRACAATLAR FABRİKAYA DA YAPILIYOR
Öte yandan işçi alımı müracaatlarının Granito Girarto Seramik Fabrikası İnsan Kaynakları departmanına da yapıldığı öğrenildi. Fabrikanın yeniden faaliyete başlayacağı haberi bölgede büyük heyecan yarattı.

GRANITO GIRARTO'DAN AÇIKLAMA

"TEKZİP METNİ

23.02.2020 tarihinde yeniden devreye aldığımız Söğütsen Seramik Kurşunlu Fabrikamızın personel alımı ile ilgili olarak gazete sozcu18’in ‘Kurşunlu Granito Girarto'ya işçi alımı AKP'li belediyeden geçiyor’ şeklinde yapılan 
haber gerçeği yansıtmamaktadır. İşletmemiz yaklaşık 9 yıldır bölge istihdamına  ve ülke ekonomisine fayda sağlarken hiçbir siyasi düşünce, etnik köken durumu gözetmeden liyakat öncelikli personel alımı gerçekleştirmiştir.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler