Kurşunluda asker uğurlamaya ceza!

Kurşunlu'da asker uğurlamaya ceza!

Polis, gençlerin 'asker uğurlama' eğlencesine ceza yağdırdı.

Kurşunlu ilçesinde geride bıraktığımız pazar akşamı yaşanılan 'asker uğurlama' eğlencesine katılan yaklaşık 30 kişi geceyi emniyet müdürlüğünde 88 lira ceza ödeyerek tamamladı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; AK Parti Kurşunlu ilçe başkanı İsmail Tepeçam'ın oğlu Emrah Tepeçam'ın asker ocağına gidişi ile ilgili olarak pazar günü akşamı düzenlenen 'asker uğurlama' töreni gecenin ilerleyen saatlerinde polisin müdahalesi ile sonlandırıldı.

Emrah Tepeçam ile aynı binada oturan ve Kurşunlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser M.N.S'nin 'polis teşkilatına ve bana ağır hakaretlerde bulundu' şeklinde şikayetçi olmasıyla başlayan olaylar sonrasında eğlenceye katılan yaklaşık 30 kişi polis tarafından sorguya alındı.

Polisin, aldığı ifadeler sonrasında 30 kişiye 88'er lira para cezası kestiği, bunun yanı sıra eğlenceye araçlarıyla katılanlara da 'araç başına' ayrıca para cezası uyguladığı öğrenildi.

EMRAH TEPEÇEM OLAYLA İLGİLİ KONUŞTU
Bugün görev yapacağı İzmir-Gaziemir'e gidecek olan asker adayı Emrah Tepeçam Sözcü18'e şu açıklamayı yaptı:

"Komiserin suçlamaları tamamiyle çarpıtmadır. Özellikle ifade etmek isterim ki polis teşkilatına ve bizzat şahsına hakaret etmedim. Bunu oradaki arkadaşlar da biliyor. Ayrıca ben yıllardır Kurşunlu'da bulunduğu süre zarfında defalarca polis teşkilatının kuruluşunda gece-gündüz demeden hiçbir çıkar beklemeden işimden gücümden fedakarlık ederek çalışmalar yapmışımdır." dedi.
 
Tepeçam sözlerini "Geçmişte polis teşkilatı için yaptığım şu linki https://www.facebook.com/video/video.php?v=77964302471 izleyerek neler yaptığımı görebilirsiniz" şeklinde tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler