Kütahya'da kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Kütahya'da kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Kütahya’da aynı yönde giden iki otomobilin çarpıştığı kazada İnci Soysal (25) hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Ulusoy kavşağı mevkisinde meydana gelen olayda Afyonkarahisar’a giden Ali Erdem Ayyıldız (22) idaresindeki otomobil, aynı yöne giden Erkan Karagöz yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Karagöz’ün kullandığı otomobil, savrularak refüje çıkıp, takla atarak, ters döndü. Kazada, araçtan fırlayan İnci Soysal (25) hayatını kaybetti.

Otomobillerdeki Erkan Karagöz, Mustafa Ulu, İsmail Osman Çakır, Ümit Akboğa, Duygu Soysal ve Yusuf Sefa Tuncel yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Polis, kazanın ardından olay yerinden yaya olarak kaçan sürücü Ali Erdem Ayyıldız’ın yakalanması için çalışma başlattı.

HAZİRAN’DA EVLENECEKLERDİ

Kazada hayatını kaybeden ve KYK'da güvenlik görevlisi olarak çalışan İnci Soysal ile yaralanan Mustafa Ulu’nun nişanlı olduğu ve Haziran ayında evlenecekleri öğrenildi. Kaza nedeniyle Afyon istikametine yolun tek şeridi trafik akışına kapatıldı. Sosyal’ın cansız bedeni cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler