LaLiga'da tarihi maç! Messi bitti demeden bitmez!

LaLiga'da tarihi maç! Messi bitti demeden bitmez!

LaLiga'nın 30. haftasında oynanan Villarreal - Barcelona maçı nefesleri kesti.

Tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan Villarreal, 2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı ve Barcelona karşısında son 10 dakikaya 4-2 önde girdi. Ancak Katalan devinin dünya yıldızı Lionel Messi, oyuna girdikten sonra maçın çehresini tekrar değiştirdi ve 'ben bitti demeden bitmez' diyerek Barcelona'yı maça tutundurdu. 

8 golün atıldığı maçta Barcelona, 12. dakikada Philippe Coutinho'nun golüyle 1-0 öne geçti. 16. dakikada ilk golün asistini yapan Malcom, attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Samuel Chukwueze, 23. dakikada attığı golle Sarı Denizaltıların geri dönüş fitilini ateşledi. 50. dakikada Toko Ekambi skoru 2-2'ye getirdi. 62'de Vicente Iborra, Villarreal'i 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın 80. dakikasında Carlos Bacca, skoru 4-2 yapan golü attı. 86. dakikada Alvaro Gonzalez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Villarreal karşısında Barcelona, 90. dakikada Lionel Messi'nin muhteşem frikik golüyle skoru 4-3'e getirdi. Nefeslerin tutulduğu maçın son saniyelerinde Messi'nin kullandığı korneri uzaklaştırmak isteyen Villarreal savunması, topu Luis Suarez'in önüne attı, Uruguaylı, önünde düşen topa gelişine harika vurunca ve ağlarla buluşan top Barcelona'ya hayat verirken, Villarreal'in nefesini kursağında bıraktı. 

Bu sonuçla puanını 70'e çıkartan Barcelona, ikinci sıradaki Atletico Madrid ile puan farkını 8'e çıkarttı. Ligde kalma mücadelesi veren Villarreal ise 30 puan ve maç fazlasıyla 17. sırada yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler