Leipzig: 3 - Galatasaray: 2

Leipzig: 3 - Galatasaray: 2

Yeni sezon hazırlıklarını Fatih Terim yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, 1-0 öne geçtiği maçta RB Leipzig'e 3 dakikada yediği 3 golle 3-2 mağlup oldu.

Yeni sezona Fatih Terim yönetiminde hazırlanan son şampiyon Galatasaray, Avusturya'daki hazırlık kampında Alman ekibi RB Leipzig ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

28. Dakikada merkezden gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Mariano'nun ortasına iyi hareketlenen Ryan Babel, Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren kafa golünü attı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

İKİNCİ YARIDA 3 DAKİKADA 3 GOL!
RB Leipzig ikinci yarıda tempoyu artırdı. PSG'den yeni transfer Nkunku'nun oyuna girmesinden sonra etkili bir oyun oynayan Alman ekibi, Galatasaray'daki top kayıplarını da iyi değerlendirdi.

İlk olarak 57. dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen Halstenberg'in vuruşunda top barajdan da sekerek Galatasaray ağlarıyla buluştu: 1-1

Bu golden saniyeler sonra Gaalatasaraylı futbolcuların top kaybını iyi değerlendiren RB Leipzig'de Poulsen takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Bu golden yine saniyeler sonra Galatasaray'ın yaptığı hatayı affetmeyen Augustin, farkı 2'ye çıkardı: 3-1

Maçın son anlarına girilirken RB Leipzig kalecisinin hatasında topla buluşan genç futbolcu Eren Can Yardımcı'nın pasında topla çizgi üzerinde buluşan Babel, skoru 3-2'ye getiren golü atti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve RB Leipzig, Galatasaray'ı 3-2 mağlup etmeyi başardı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler