M. Fatih Müjdeci: Seçimlere tek gireceğiz

M. Fatih Müjdeci: Seçimlere tek gireceğiz

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci, "Milletin derdi ile dertleniyoruz. Bizi, seçim günü gelip çattığında kapı çalan ve sonra sizleri unutan siyasetçilerle karıştırmayınız." dedi.

YENİDEN Refah Partisi MKYK Üyesi, Genel Merkez Medya ve İletişim Başkanı ve Çankırı İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci Çankırı’da programlarını sürdürmeye ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Genç Başkan Müjdeci’nin bu seferki durağı Çankırı Tuzlu Bağları oldu. Çankırı Tuzlu Bağları’nda vatandaşlarla bir araya gelen Müjdeci, burada önemli açıklamalarda bulundu.

"SEÇİMLERE TEK GİRECEĞİZ"

Köy köy, belde belde gezerek vatandaşlara Milli Görüş’ü ve Yeniden Refah Partisi’ni anlattığını belirten Muhammed Fatih Müjdeci, "Milletin derdi ile dertleniyoruz. Bizi, seçim günü gelip çattığında kapı çalan ve sonra sizleri unutan siyasetçilerle karıştırmayınız. Çalışmalarımızı milletin refahı için sürdürüyoruz. Adil düzenin tesisi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Oylarınızı aldıktan sonra sizlerle bağlarını kesen siyasi partiler ile seçime birlikte girmek istemiyoruz. Bu yüzden seçimlere tek gireceğiz.” dedi.

"ÜNİVERSİTE AÇMAK SORUNU ÇÖZMÜYOR"

Birçok ilde açılan üniversiteler konusuna değinen Başkan Müjdeci konuşmasında, "Dört yıllık üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulamayanlar... Sayın Cumhurbaşkanı şu anda Türkiye'de 81 vilayette geldiğinden beri üniversite açtı. Biz üniversite açmanın sorunu çözdüğünü ifade etmiyoruz. Ne diyoruz? Yeterince üniversite sayısından sonra istihdam oluşturacak fabrikaların kurulması lazım. Peki bunu yapacak irade nerede? Borca esaret devam etmekte. Faiz ödemek devam etmekte. Emekli olan kişi kendi maaşıyla Avrupa'da kıtalar arası dolaşırken, Türkiye'de yaşayan bir emekli ise kendi torununun düğününde çeyrek altın bile takamayacak durumda. Şu anda bir çeyrek altın bin 700 lira seviyelerinde. Emekli maaşı şu anda 3 bin lira seviyelerinde. Bizim anlatmak istediğimiz burada şahıslarla bir işimiz yok. Partilerle bir işimiz yok. Ben buraya gelirken alnım ak geldim. Niçin? Benim bir derdim var. Milletim... Milli Görüş'ün prensiplerini uygulayarak ben bu milleti, bu devleti ayağa kaldırabileceğimize inanan bir kardeşinizim. Refahı sağlamak borç almak ve borç faizi ödemekle olmaz, üreteceksin! Bizim ekonomi kaynak paketi kitabımız mevcut. Yeniden Refah Partisi'nin; bir yıl içerisinde cek - cak edebiyatı yapmadan, 150 milyar dolar ile bu milleti borca esir etmeden, kendi kaynağıyla üretecek, millete iş ve istihdam ortamı sağlayabilecek kaynak paketleri ile sizlerin huzurundayız.” cümlelerine yer verdi.cankiri-yeniden-refah-tuzlubaglar-resim-08.jpg

 

"86 MİLYON VATANDAŞ; BEŞ TANE
İMTİYAZLI ZÜMRENİN YÖNETİMİNDE!"

Türkiye’de aldıkları ihaleler ve silinen milyarlarca liralık vergi borçları ile gündem olan şirketler konusuna da değinen Muhammed Fatih Müjdeci, "Sizler kimseye boyun eğmeden yaşamayı hak eden bir milletsiniz. 600 yıl boyunca dünyaya nizam veren Osmanlı Devleti, 300 yıl dünyaya hükmeden Anadolu Selçuklu Devleti, Karahanlı Devleti... Geldiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde ise beş tane imtiyazlı zümrenin yönetiminde 86 milyon insan eziliyor. 23 milyon insan asgari ücretle çalışıyor ve herkes evini geçindirme derdinde. Yoksulluk sınırının altında yaşayan 13 milyon insan var. 23 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyor. Bu milletten alınan vergilerle beş tane imtiyazlının kesesini doldurmak, bu tablo bu aziz devletimize yakışmıyor. Bu aziz millet bu yapılan zulmü hak etmiyor.” ifadelerini kullandı.

Muhammed Fatih Müjdeci son olarak vatandaşlara, futbol takımı tutar gibi parti tutmamaları ve sandıkta Yeniden Refah Partisi’ne oy vermeleri tavsiyesinde bulundu. Konuşma sonrası onlarca vatandaşın Yeniden Refah Partisi’ne üye olması ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler