Maç değil savaş! 12 kırmızı kart! İZLE

Maç değil savaş! 12 kırmızı kart! İZLE

Deportivo Roca ile Club Cipolletti arasında oynanan Arjantin Üçüncü Lig 1. Grup mücadelesinde yeşil sahalarda ender rastlanacak bir kaos yaşandı...

16 Ekim tarihinde Deportivo Roca'nın ev sahipliğinde oynanan maçın ilk yarısı oldukça sakin geçerken, ikinci yarıda yaşanan bir pozisyonun ardından oyun alanı tam anlamıyla savaş alanına döndü.

Sporx.com'da yer alan habere göre; konuk ekip Club Cipolletti'nin savunma oyuncusu Marcos Lamolla, rakibi Fernando Fernandez'e yaptığı faul sonucu hakem Facundo Espinosa tarafından sarı kart ile cezalandırıldı ve ne olduysa bu andan sonra oldu. Club Cipolletti oyuncularının Fernando Fernandez'in gösterdiği sarı karta itiraz etmesinin ardından Deportivo Roca futbolcularının da olaya müdahil olması ile saha bir anda karışırken, itirazlar yalnızca hakem odaklı kalmadı ve her iki takımın oyuncuları da birbirlerine girdiler.

Olayların önüne geçemeyen hakem Facundo Espinosa, kavga eden oyuncuları sakinleştiremeyince çareyi kırmızı kartına başvurmakta buldu ve tam 12 kırmızı kart gösterdi. Mücadele sonrasında yerel basında açıklamalarda bulunan Arjantinli hakem, söz konusu kartların resmi maç raporuna ekleneceğini açıkladı. Olaylar ancak güvenlik güçlerinin sahaya girmesi ve hakemlerin soyunma odasına gitmeleriyle güçlükle yatıştırılabildi.

Bir açıklama da Deportivo Roca'nın teknik patronu Diego Landeiro'dan geldi. Diego Landeiro, "Her iki takım oyuncuları son derece rezil tavırlar sergilediler. Hiçbiri profesyonel davranmadı. Tam anlamıyla bir rezillikti. Anlaşılan emeklerimiz boşa gitmiş, çok sinirliyim" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler