Maden ocağında taşeron şirketten işçilere çağrı: Eksiksiz herkes işe gelecek

Maden ocağında taşeron şirketten işçilere çağrı: Eksiksiz herkes işe gelecek

İliç'te 9 işçinin toprak altında kaldığı maden sahasında lisansların iptal edilip üretim faaliyetlerinin durdurulmasına rağmen ocağın sahibi Anagold Madencilik'in taşeronu olan Çiftay şirketi çalışanlarına dikkat çeken bir mesaj gönderdi

ERZİNCAN'ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik'te meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçilerin arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Çiftay şirketi işçilere işe gelmeleri konusunda çağrıda bulundu.

TAŞERON ŞİRKET, ÇALIŞANLARINI İŞE ÇAĞIRDI

Erzincan'ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik'e ait maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Maden sahasında üretim faaliyetleri durdurulup lisanslar iptal edilirken, Çalık Holding'in ortağı olduğu, Anagold Madencilik'in taşeronu Çiftay şirketi bunu umursamadı. Şirket çalışmaların sürdüğü esnada çalışanlarına işe gelmeleri yönünde mesaj gönderdi.

"NORMAL VARDİYA DEVAM EDİYOR"

Şirketten işçilerin telefonlarına öğle saatlerinde, "Arkadaşlar normal vardiya devam ediyor. İşe çıkacakmış gibi hazır bir şekilde vardiya saatlerinde duyarlı olalım. Gereksiz haberlere kulak asmayalım. Gelişmelerden haberdar edeceğiz kimse yazılı bir izin almadan bir yere gitmesin" mesajı gönderildi.

"EKSİKSİZ HERKES İŞE GELECEK"

Şirket, daha sonra da işçilere şu mesajı yolladı: "Arkadaşlar hepimiz akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz. Vardiyada olan kamyon personel parkında toplanıp iş dağılımı yapıp işe çıkacağız. Eksiksiz herkes gelecektir. İzinde olan arkadaşlar hariç."

anagold-madencilik-in-taseronu-ciftay-sirketi-16863818-4520-m.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler