Manchester City 3-0 Bayern Münih

Manchester City'nin formda golcüsü Erling Haaland, Bayern Münih karşısında da etkili futbolunu sürdürerek, takımının farklı kazanmasında büyük pay sahibi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Manchester City, sahasında konuk ettiği Bayern Münih’i 3-0 mağlup etti. Bu sezonun en formda isimlerinde biri olan Erling Haaland, Bayern Münih karşılaşmasında da sonuca etki etmeyi başardı.

Mücadeleyi bir gol ve bir asistle tamamlayan Erling Haaland, bu sezon tüm kulvarlarda 45’inci kez rakip ağları sarstı ve Premier Lig’de bir sezonda bu rakama ulaşan ilk oyuncu oldu. 22 yaşındaki oyuncu, gol krallığı yarışında açık ara ilk sırada yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde ise 11. golüne imza attı.

ALTI DAKİKA İÇİNDE ÖNCE ASİST SONRA GOL

Erling Haaland, Bayern Münih karşısında altı dakika içinde farkın açılmasını sağladı.

Bayern Münihli Dayot Upamecano’nun kendi ceza sahası içinde kaptırdığı topu iyi değerlendiren ev sahibi ekipte, Erling Haaland’ın ceza sahası sol çaprazdan yaptığı ortaya iyi yükselen Bernardo Silva, kale önünde düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 70. dakikada 2-0’a getirdi.manchester-city-bayern-munih-resim-04.jpg

Farkın açılmasının ardından savunmasında daha fazla açık veren Bayern Münih’in kalesinde üçüncü golü görmesi, uzun sürmedi. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza saha içinde iyi yükselen Manchester Cityli John Stones, topu uygun durumdaki Erling Haaland’a indirdi. Meşin yuvarlağa yere değmeden vuran Norveçli santrfor, 76. dakikada takımını 3-0 öne geçirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde gecenin diğer karşılaşmasında;
Benfica 0-2 Inter

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler