Mardin/Nusaybin'den acı haber

Mardin/Nusaybin'den acı haber

Milli Savunma Bakanlığı, Nusaybin'de bir askerin şehit olduğunu açıkladı...

Milli Savunma Bakanlığı, Nusaybin'den bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

MSB açıklamasında, ''Nusaybin'de 10 Haziran 2021 tarihinde silah kazası sonucu bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz'' ifadelerini kulandı. 

TEKİRDAĞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde vatani görevini yapan 20 yaşındaki piyade er Rıdvan Sağdıç şehit oldu. Acı haber Sağdıç'ın Kapaklı'nın Karaağaç mahallesinde yaşayan ailesine bildirildi. Şehit Er Sağdıç'ın terhisine 20 gün kaldığı öğrenildi.

ridvan-sagdic-kapakli-sehit-resim-06.jpg

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, askeri erkan ile siyasi parti başkanları Sağdıç ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Acı haberi duyan çok sayıda vatandaş da aileye taziyelerini iletti.

Terhisine 20 gün kaldığı öğrenilen şehit piyade er Rıdvan Sağdıç'ın naaşı, Mardin'de düzenlenecek askeri törenin ardından baba ocağına gönderilecek ve sonrasında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler