Meclis Başkanı ve Devlet Bakanı Çankırıdan geçtiler

Meclis Başkanı ve Devlet Bakanı Çankırı'dan geçtiler

TBMM Başkanı Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak sabah saatlerinde Çankırı'dan geçtiler.

Meclis Başkanı Şahin İnebolu'da bir programa, Devlet Bakanı Özak da Sinop'ta düzenlenen bir programa giderken, Çankırı'da Büyük Otel'de konakladılar. Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salim Çivitçioğlu'nun bulunduğu görüşmede, misafirler çay ikramı ve kısa görüşme sonrasında yollarına devam ettiler.

Meclis Başkanı Şahin'in ve Devlet Bakanı Özak'ın Çankırı'ya giriş ve çıkışlarında olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı gözlemlenirken, yerel basın çalışanlarının fotoğraf çekme isteği de kabul edilmedi.

ŞAHİN, İNEBOLU YOLUNDA KAZAYA
ŞAHİT OLDU!

İnebolu'daki kutlamalara katılmak üzere Çankırı'dan ayrılan TBMM Başkanı Şahin'in de bulunduğu konvoy, güzergahları üzerinde meydana gelen trafik kazasına denk geldi.

Şenpazar ilçesinden İstanbul'a giden Orhan Seçgin (50) yönetimindeki Şenpazar Seyahat'e ait 34 AK 2580 plakalı yolcu otobüsü, Kastamonu'ya 15 kilometre kala Oyrak geçidinde yolun kaygan olması nedeniyle kayarak yan yattı. Kaza esnasında otobüsü sollamaya çalışan 37 PR 821 plakalı otomobil de otobüsün çarpmasıyla şarampole yuvarlandı. Kazada 22 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazayı gören ve makam aracından inen Meclis Başkanı Şahin, Devrekani Kaymakamından kaza ile ilgili bilgi aldıktan sonra geçmiş olsun dileğinde bulunarak kaza yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler