Meclis’te yine kavga çıktı: Yumruklar havada uçuştu!

Meclis’te yine kavga çıktı: Yumruklar havada uçuştu!

Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Parti ve AKP’li vekiller arasında yumruklu kavga çıktı. AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs’e yumruk attı ve dengesini kaybeden AKP’li vekil yere düştü.

TBMM Adalet ve Spor Bakanlığı bütçe görüşmelerinde İYİ Partili vekiller konuşması sırasında kavga yaşandı. İYİ Parti'den son konuşmacı olarak kürsüye İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz çıktı. Beyaz konuşmasına başlamadan önce AKP'nin ön sıralarında oturan AKP Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar laf attılar.

Beyaz ile AKP'li vekillerin sözlü atışması sürürken oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, "Lütfen, hatibe söz verdim, konuşmasını yapsın" diye uyardı.

Vekillerin atışması devam edince Akar kızdı ve "Birleşime 10 dakika ara veriyorum" dedi.

YÜZÜKLÜ YUMRUK!

Arada tansiyon yükseldi. AKP ve İYİ Partili vekiller, kürsü önünde toplandılar. AKP'li Zafer Işık ile İYİ Partili Hüseyin Örs arasında arbede çıktı.

Işık, yüzük olan sağ eliyle Örs'e vurdu. Merdivenlerin olduğu bölümde yumruk atan AKP'li Işık, dengesini kaybederek yere düştü.

Işık'la birlikte kavgaya karışan AKP Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in de yere düştüğü görüldü. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ise AKP'li Işık'ın burnunu sıktı.

REVİRE KALDIRILDI, MR İSTENDİ

İdari Amirleri ile CHP'li vekiller kavganın daha da büyümesini engellediler. Yumruklu darbe alan İYİ Partili Hüseyin Örs, revire götürüldü.

Kafasında şişlik olduğu öğrenilen vekilin belinde incinme olduğu için MR çekilmesi istendi.

KALBİNDEKİ RİTİM PROBLEMİNİ TETİKLEDİ

Bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Örs’ün kalp rahatsızlığının tetiklendiği, ritim probleminin giderilmeye çalışıldığı, genel durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler