Medipol Başakşehir: 3 - Gaziantep FK: 1

Medipol Başakşehir: 3 - Gaziantep FK: 1

Süper Lig 24. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Medipol Başakşehir, ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında etkili bir oyun sergiledi ve mücadeleyi 3-1 kazanarak liderliği kaptırmadı.

Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı ağırlayan Medipol Başakşehir, ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanarak 1 maçı eksik Trabzonspor'un önündeki yerini korudu ve liderlik koltuğunu kaptırmadı.

İlk yarıda Başakşehir'in iki, Gaziantep FK'nın bir kez direği geçemediği maçta gol perdesi 51. dakikada açıldı. Sol bek Gael Clichy'nin golüyle 1-0 öne geçen Başakşehir, 63. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Konuk ekip Gaziantep FK 2-0'lık skora rağmen net fırsatlar yakalamaya devam ederken, oyuna ikinci yarıda dahil olan Kenan Özer 72. dakikada şık bir vuruşla farkı 1'e indiren golü attı: 2-1

Ancak bu golden 4 dakika sonra, oyuna ikinci yarıda giren bir başka isim olan Demba Ba'nın attığı golle Başakşehir 3-1'lik üstünlüğü yakaladı ve Gaziantep'in beraberlik umutlarına darbe vurdu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Başakşehir sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. İstanbul ekibi bu sonuçla puanını 49 yaptı ve 1 maçı eksik 48 puanlı Trabzonspor'un önünde liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantep FK ise 36 puanla 9. sıradaki yerini korudu.

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında;
HK Kayserispor: 1 - Göztepe: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler