Mehmed Öztürk: Hayallerimdeki Ilgaz'ın peşinden koşuyorum

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk; "Hayallerimdeki Ilgaz'ı ortaya çıkartmanın peşinde koşuyorum. Bunun için de göreve geldiğim ilk günden itibaren gece-gündüz demeden çalışıyor, çalışıyor ve çalışıyorum" dedi.

Ilgaz Belediyesi tarafından 2022 yılında yapılan çalışmalar, ilçeye kazandırılan eserler ve restorasyonuna devam edilen yapılar hakkında Belediye tarafından hazırlanan video-slaytta çalışmalara yer verildi. "2022 YILINDA ILGAZ’IMIZA KAZANDIRDIKLARIMIZ" teması başlığında hazırlanan çalışma vatandaşların takdirine sunuldu.

Belediye’nin 2022 yılı çalışmaları şu başlıklar altında toplandı:

- Yapılaşma

- Restorasyon ve tadilat çalışmaları

- Araç filomuza yeni katılanlar

- Kilitli parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları

- Asfalt ve mucur taşı döşeme çalışmaları

- Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler

- Çeşitli faaliyetler

BAŞKAN ÖZTÜRK: YAKLAŞIK 4 YILDA ORTAYA KOYDUĞUMUZ ÇALIŞMALAR SON 10 YILDA YAPILANLARI BİRKAÇ KEZ SOLLADI

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "2022 yılı çalışmalarımızla birlikte Nisan 2023'de 4'üncü yılını tamamlayacağım belediye başkanlığı görevimde gerçekleştirilen icraatlerimiz, 2009-2019 yılları arasında 'belediye icraati' olarak Ilgaz halkına sunulan hizmetlerin tamamını sollamış durumda! Böylesi başarılı bir dönemi geride bırakarak 'Artık Ilgaz'da yapılacak iş kalmadı' demiyoruz demeyeceğiz de... Ilgazlı hemşehrilerim hizmetin en iyisine layıktır ve ben de hem Ilgaz'ın hayallerini hem de Mehmed Öztürk'ün hayallerini gerçekleştirme uğruna mesai harcıyorum. Hayallerimdeki Ilgaz'ı ortaya çıkartmanın peşinde koşuyorum. Bunun için de göreve geldiğim ilk günden itibaren gece-gündüz demeden çalışıyor, çalışıyor ve çalışıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler