Mehmet Kiraz BBP'nin Çerkeş adayı

Mehmet Kiraz BBP'nin Çerkeş adayı

AK Parti'den istifa eden Mehmet Kiraz, Büyük Birlik Partisi'nin Çerkeş adayı olarak ilk açıklamasını yaptı.

AK Partİ'den Çerkeş belediye başkan aday adayları arasında olan Mehmet Kiraz, resmi açıklamanın ertesinde partiden istifa ederek Büyük Birlik Partisi'nden Çerkeş Belediye Başkan adayı oldu. Mehmet Kiraz adaylık başvurusu sonrası yaptığı ilk açıklamada "Yine hizmet için yine Çerkeş için karşınızdayım. Tecrübemizi cesaretimizle birleştirip yıkılanı yeniden yapmak, gönülleri yeniden kazanmak için hizmete yeniden talip oldum." dedi. Kiraz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Saygıdeğer hemşehrilerim; İşçilikle başlayıp memurlukla devam ettiğimiz belediyecilik maceramızı 1989 yılında siz saygıdeğer Çerkeş’lilerin teveccühü ile Belediye Başkanlığı ile taçlandırdık. Hizmet için elimizi taşın altına koyduğumuz  bu dönemde Çerkeş kasaba niteliğinde bir ilçe idi. Ne gençlerimizin çalışabileceği bir işyeri ne de halkımızın geleceği için düşünebileceği bir planı vardı. 1989 yılındaki ilk seçim broşürümüzün bir maddesi 'ilçemizdeki hayvancılık potansiyelinin değerlendirilebilmesi için her türlü girişimin yapılacağı ve her türlü desteğin verileceği' idi. Bu tarihten yaklaşık 4 yıl sonra “Aytaç”ın açılışını zamanın Cumhurbaşkanı yapmıştı. Hizmette bulunduğumuz her dönemde benzer eserlerle karşınıza çıkıp alnımız ak, başımız dik bir biçimde oyunuza talip olduk. Vizyonumuz 1989 yılından bu yana hep büyüyen hep gelişen bir 'Çerkeş sevdası ve ülküsü' oldu. Bunu, yıkanlarınkini de yeniden yaparak her Çerkeş’liyi Köylü-Kentli, Sağcı-Solcu diye ayırmadan herkese eşit mesafede durup evimizin de kapısını günün 24 saati açık tutarak devam ettirdik.

'Ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz' demiş Ziya Paşa. Aytaç’tan ve diğer yatırım hizmetlerinden bahsettik. Hatırlatalım; Yenikent mahallesi bizim imar hizmetlerimizle kurulmadı mı? Ağır Ceza mahkemelerinde yargılanma pahasına siz Çerkeşliler'in ev sahibi olmasına destek olmadık mı? TOKİ kimin zamanında Çerkeş’e geldi? İlk asfaltı atan ilk parke taşını yollara döşeyen biz değilmiyiz? Şu an Çerkeş’i durumu bırakın 2014’ü 1989 yılından da önceye gitmiş vahim halde değil midir? Bu hizmetleri hep siz Çerkeşli hemşehrilerimizden aldığımız güçle aslında hep birlikte yaptık.

Saygıdeğer hemşehrilerim; Yine hizmet için yine Çerkeş için karşınızdayım. Tecrübemizi cesaretimizle birleştirip yıkılanı yeniden yapmak, gönülleri yeniden kazanmak için hizmete yeniden talip oldum. Devir 'bir olma, birlik olma' devridir. Devir beceriksizin, milletin kursağına göz dikenlerin bertaraf edilmesi, işin ehline bırakılması devridir. Devir Büyük Birliğin Çerkeş'i sarması devridir.

Bu içten dileklerle bundan sonraki hizmetimizi Büyük Birlik Partisi Çerkeş Belediye Başkan Adayı olarak devam edeceğimizi belirtir,  siz saygıdeğer Çerkeş’lileri en derin saygı ve muhabbetlerle selamlarım.

Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler