Mehmet Silahsız AK Partiden aday

Mehmet Silahsız AK Parti'den aday

AK Parti'de Çankırı Belediye Başkan aday adayı sayısı işadamı Silahsız'la birlikte 5'e çıktı.

AK Parti'de Çankırı Belediye Başkan aday adayılarına bugün yeni bir isim eklendi: İşadamı Mehmet Silahsız.

Beraberinde eşi ve 3 kızı ile birlikte kendisine destek veren dostlarıyla birlikte AK Parti İl binasına gelen işadamı Silahsız aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na teslim ettikten sonra toplantı salonunda kısa bir konuşma yaptı.

Mehmet Silahsız aday adaylığını açıkladı
 
Güzel olan her şeyin bir adım fazlasını yapacağız
 
 
 
İşadamı Mehmet Silahsız, Ak Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kalabalık bir grupla parti binasına gelerek başvuruda bulundu.
 
Ak Parti toplantı salonunda yapılan aday adaylığı başvuru törenine İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, bazı meclis üyeleri, partililer ve Silahız’a destek için gelen vatandaşlar katıldı.
 
Adaylık başvurusu ile birlikte konuşan Silahsız, önemli olanın Çankırı olduğu mesajını vererek, herkesi kucaklayacağını söyledi.
 
Çankırı'ya hizmeti kendilerine borç bildiklerini ifade eden Silahsız, Çankırı için hayal ettikleri aydınlık yolda Çankırılılar'dan destek beklediğini ifade etti.
 
Şehre yeni bir enerji kazandırmak istediğini anlatan Silahsız, "Çankırı'mızı bu güzel şehri layıkıyla yönetme konusunda iddialıyım. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Hizmette limit olmaz, biz şehrimizi en üst limitlere ulaştırma gayesinde olacağız. Bu yüzden bakış açımızı geniş tutuyoruz. Başka şehirlerle hatta ilçelerle bu güzel şehri kıyaslayamayız. Biz diyoruz ki, güzel yapılan her şeyi bir adım ötesine geçireceğiz, bir adım fazlasını yapacağız"” dedi.
 
Yapılmayanı yapmak için yola çıktığını dile getiren Silahsız, “"Siyasette makamlar geçicidir, bu iş bir bayrak yarışıdır. Bayrak, koltuk ve makamlar devredilebilir. Olanı yıkmak için değil, yapılmayanı yapmak için göreve talibim." şeklinde konuştu.
 
Silahsız, projelerini ve şehir için yapmak istediklerini önümüzdeki günlerde basın mensupları ve vatandaşlarla yapacakları toplantılarda açıklayacağını kaydetti.
 
İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ise Çankırı'daki tüm il, ilçe ve belde belediyelerini kazanacaklarını iddia ederek, beldelerle birlikte 15'de 15 yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.
 
Katılımın yoğun olmasına dikkati çeken Çivitcioğlu, “"Adaylarımızın ne kadar değerli kişiler olduğunu görüyorsunuz. Ben her adayıma aynı mesafede ve aynı uzaklıktayım”" vurgusunda bulundu.
 
Başvuru dilekçesini İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na teslim eden Belediye Başkan aday adayı Silahsız, daha sonra parti binasının önünde kendisini bekleyen kalabalığa da kısa bir konuşma yaparak kendilerinden destek istedi.
 
Silahsız'ı parti binası önünde karşılayan AK Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ali Osman Atakul kendisini ayrıca tebrik etti.

akparti-mehmetsilahsizadaylikbasvurusundaesivecocuklariilebirlikte-cankiri-sozcu-resim-092.jpg

akparti-cankiri-belediyebaskanadayisilahsizpartililerle-sozcu-resim-094.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler