Melih Gökçek ile Ankaralı Travesti Okşan iddiaları sosyal medyayı salladı

Melih Gökçek ile Ankaralı Travesti Okşan iddiaları sosyal medyayı salladı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Ankaralı Okşan ismi sosyal medyayı salladı.

YOUTUBE'de "Deliler Delisi" olarak ve ikinci Sedat Peker tanımlaması yapılan Muhammet Yakut isimli kişi, ifşa olayları anlatmaya başlayarak, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ile Ankaralı travesti Okşan isimli bir kişi hakkında bomba iddialar öne sürdü.

Muhammet Yakut, yayınlanan videoda şunları söylüyor:

"Osman Gökçek... Bak güzel kardeşim, ben seni tanımam. Hayatımda senin yüzün dahi görmemişim. Ben senin babanı iyi tanırım: Melih Gökçek'i... Geleceğiz dosyasına... Benim ömrüm Ankara'da geçti. Atatürk Anadolu Lisesi'nde okudum... Çocukluğum gençliğim Ankara'da geçti. Sokak sokak bilirim. Kimin ne belinde kantarının ne olduğunu çok iyi bilirim. Ankara da beni çok iyi bilir. Ankara da beni çok iyi bilir. Bak benim kulağıma geliyor. Benim dostlarım namuslu adamlardır. Babam hakkında ilk bu videoların başında demişsin ki: Benim babam hakkında konuşamaz! Bak oğlum! Ben konuşursam baban hakkında sen seçim bölgene çıkamazsın! A.. adam ulan... Siz dua edin ki öyle bir abim var ki bak Muşli. Öyle bir abim var ki; Hayatta lafını kırmam! Senin o babanın Ankaralı Travesti Okşan'ın mevzusunu açarım bırak sen anan sokağa çıkamaz! Baban sokağa çıkamaz! Ahmet Gökçek sokağa çıkamaz i.ne! Ben belaltı vurmam ha! Ben belaltı vurduğum zaman kralı çıkamaz! Ankaralı Okşan'ı babana sor baban çok iyi tanır!"

SOSYAL MEDYA SALLANIYOR

Twitter'da kısa sürede binlerce "Okşan" tweeti atılarak kullanıcılar eski ABB Başkanı İ. Melih Gökçek hakkında yorumlar yapıyorlar. Söz konusu video 1 milyondan fazla izlenirken, konu Ekşi Sözlük'te de gündem oldu ve başlığa yüzlerce yorum yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler