Meral Akşener: Madem Dodurga büyük zafer o zaman sandığı getir

Meral Akşener: Madem Dodurga büyük zafer o zaman sandığı getir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'e yaptığı açıklamada, AK Parti'de büyük heyecan yaratan Çankırı'nın Dodurga beldesinde yapılan seçim sonuçlarına istinaden Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'e konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak "Madem Dodurga büyük zafer o zaman sandığı getir" dedi.

Deniz Zeyrek'in bugünkü köşe yazısına da 'başlık' olan bu sözlerle ilgili yazarın kaleminden Akşener'le ilgili bölüm şöyle:

"AK Parti'de bu Dodurga Zaferi sevincini dün telefonla görüştüğüm İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sordum.

Kendisi, Konya'da katledilen hekimi, İstanbul'da katledilen avukatı anımsattı ve şöyle dedi:

"Bütün meslek grupları bu kadar acı içindeyken Erdoğan Dodurga zaferi kutluyor. Cumhurbaşkanı Sarayı'na kapatıldığından bu yana bu arkadaş bir paralel evrende yaşıyor. Saray yaşamında ülke gerçeklerini göremiyor. 'Açım' diyene 'ne açı' diyor. Madem doktor, avukat, kadın cinayetlerini, çocukların gençlerin umutsuzluğunu, ev kadınlarının çaresizliğini, çiftçinin çilesini örtebilecek kadar büyük bir seçim kazandınız, o zaman sandığı getir."

Sayın Akşener'in çağrısı mantıklı.

Hazır AK Parti Dodurga zaferinin rüzgarını yelkenlerine doldurmuş, o zaman bu hızla seçime gitmesinde fayda olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler