Meral Akşener: Merak etmeyin kazandık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yozgat mitinginde halka seslendi.

SEÇİME iki gün kala çalışmalara hız veren Millet İttifakı adına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yozgat mitinginde vatandaşa seslendi.

"MİLLET İRADESİ ÖNÜNDE DURULMAZ"

İlk olarak kürsüye Mansur Yavaş çıktı. Yavaş konuşmasında şunları söyledi:

"Şimdiye kadar çok seçim yapıldı. Ya millet iktidara ‘devam’ dedi ya da değiştirdi. Değiştirdiği zaman eski yönetimler iktidarı devretti. Şimdi garip garip sesler duyuyoruz. Millet iradesinin önünde durulmaz. Bunu herkesin kabul etmesi lazım.

"SEÇİM İLK TURDA BİTECEK"

Herkesin verdiği oy azizdir. Kime oy verirse versin hepsi başımızın üstündedir. Herkes bir tercih yapacak, ona saygı duyacağız. Bu seçim inşallah yüzde 53,54,55’le ilk turda bitecek. Ama size oy vermeyen milyonları teröristlikle suçlamak neyin nesidir Allah aşkına."

AKŞENER: MERAK ETMEYİN KAZANDIK

Mansur Yavaş’ın ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘Başbakan Meral’ sloganıyla kürsüye çıktı. Kalabalığın ‘Direne direne kazanacağız’ sloganlarına “Merak etmeyin kazandık” diyerek karşılık veren Akşener konuşmasında şunları söyledi:

Bugün buraya gelirken arkadaşlar bazılarının videolarını izletti arkadaşlar. Ben siyasetçi bir bir aileden geliyorum. 50 yıldır siyasetin içindeyim bu kadar kirli bir dil, bu kadar iftira görmedim.

Yozgat 20 yıldır iktidara destek verdi. Çivi bile çakmadılar 20 yıldır. Nüfusu 700 binden 400 bine düşmüş, gençlerinin umudu kırılmış bir Yozgat.

Yarından sonra anneler gününde sandığa gideceksiniz. Her genç annesini babasını alacak sandığa gidecek bir oy Kemal’e bir oy Meral’e verecek.

"HARAMİLERİN SALTANATINA SON VERECEĞİZ"

‘Hak, hukuk, adalet diyorsunuz’ derhal yerine getireceğiz ve haramilerin saltanatına son vereceğiz.

Başkent’in orta yerinde gececik bir akademisyen katledildi Uçan kuştan haberi olduğunu iddia edenler azmettiricilerini herkes biliyor, katillerini herkes biliyor. Ne katilleri ne azmettiricileri yakalandı.

14 Mayıs akşamı sizin helal oylarınızla Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak, ben de başbakan olacağım. Söz veriyorum 15’inden itibaren hem katiller hem de azmettiricilerin peşine düşeceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler